Homepage Tuinafsluiting

Tuinafsluiting

Decofor: Dé decoratieve tuinafsluiting van Betafence.

 

Bent u op zoek naar een tuinafsluiting met duidelijk esthetische kwaliteiten, maar die toch niet alle aandacht van de achterliggende tuin en architectuur wegneemt? Dan zal u zeker Decofor waarderen, de elegant-decoratieve tuinafsluiting van Betafence.

De tuinafsluiting Decofor is het perfecte sluitstuk van uw woning. Hedendaagse kwaliteit dankzij de unieke combinatie van design, vorm en kleur!


Betafence tuinafsluiting: Opvallend design, discreet aanwezig.

TuinafsluitingDe exclusieve vormgeving van het Decofor tuinafsluiting geeft uw huis en tuin iets extra’s.

De innovatieve stalen bogen van deze tuinafsluiting verhogen niet alleen de decoratieve waarde van de omheining, maar vormen bovendien een uitstekend alternatief voor smeedwerk.

Dankzij de dubbele horizontale draden is de tuinafsluiting zeker even stevig en duurzaam, maar wel heel wat budgetvriendelijker.

Bovendien zijn de coatings van de Betafence tuinafsluiting in klassiek groen of hedendaags metaalkleurig antraciet, volledig onderhoudsvrij.

Een onmiskenbaar pluspunt voor uw kostbare vrije tijd!

Diverse toepassingen van een tuinafsluiting.

Krijgt u bij de plaatsing van de tuinafsluiting af te rekenen met diverse ondergronden, muurtjes, hoeken of niveauverschillen?
Geen probleem met de Decofor tuinafsluiting!

Met vier verschillende paneelhoogtes en een compleet assortiment aangepaste palen, beugels en toebehoren is er steeds een volwaardige oplossing voor elke toepassing. De draaipoorten zijn beschikbaar in drie hoogtes en zijn eenvoudig te integreren.

Esthetische tuinafsluiting, mooi sluitstuk.

Wie bij de afwerking van woning en tuin de puntjes op de i wil zetten, laat ook de keuze van de tuinafsluiting niet aan het toeval over. Design, vorm en kleur van Decofor tuinafsluiting vormen een mooi geheel met de omgeving, ongeacht de strakke vormgeving van een moderne villa of de golvende lijnen van een natuurlijke tuin!

 

Tuinafsluiting : Decofor tuinafsluiting

 Tuinafsluiting

 

Betafence, meer dan een tuinafsluiting alleen!

Betafence is wereldproducent van omheiningen (o.a. tuinafsluiting), met het grootste aanbod van (tuin)afsluitingen en producten voor toegangscontrole voor perimeter beveiliging.

Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd van een fabrikant van omheiningen naar een leverancier van Totaaloplossingen voor Perimeter Beveiliging.

Betafence levert naast tuinafsluitingen ook gelaste draadproducten voor industriële toepassingen.

Betafence telt 1600 medewerkers en heeft een zakencijfer van circa 360 miljoen euro in 2012. De onderneming heeft 11 productievestigingen in 10 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

 

Wenst u meer informatie over een tuinafsluiting van Betafence?

Neem gerust contact op met ons via +32 56 73 46 46 of info.benelux@betafence.com

 

Lees naast het artikel over tuinafsluiting ook:

 

Tuinafsluiting : Decofor tuinafsluiting

Tuinafsluiting