Homepage Tuindraad

Tuindraad

Met een tuindraad wordt elke groene tuin, een veilige tuin.

 

Tuindraad : Pantanet tuindraad.Een veilige tuin waar bewoners in alle privacy tot rust kunnen komen.

Dat is wat Betafence beoogt bij de ontwikkeling van al haar tuindraad.

Een veilige tuin waar het groen alle kansen krijgt, dat is het uitgangspunt bij de tuindraden als Pantanet® en Plasitor®.

De Betafence tuindraad is steeds discreet aanwezig

Wil je een beschermde tuin waarin het groen de volle ruimte krijgt, dan kies je voor de openheid van een Pantanet- tuindraad. Dit duurzame gaas op rollen is 100% transparant en dus discreet aanwezig in de tuin.

Het resultaat is een duurzame tuindraad; de ideale oplossing voor wie houdt van uitbundige groei en bloei, maar tegelijkertijd structuur wil brengen in die groenomgeving.

 

Tuindraad Pantanet: 4 types

Pantanet tuindraad is er in vier types met verschillende stevigheidsindex. Hoe kleiner de maas en hoe dikker de draaddiameter, hoe sterker de tuindraad.

Afhankelijk van de toepassing kies je voor de tuindraden Pantanet Light, Pantanet Garden, Pantanet Family of Pantanet Protect. De laatste drie types tuindraad hebben boven- en onderaan een dubbele draad en creëren zo extra stevigheid.

Pantanet tuindraad is verkrijgbaar in het vertrouwde groen en in het hedendaagse antracietgrijs.

 

Betafence, meer dan tuindraad alleen!

Betafence is wereldproducent van omheiningen, met het grootste aanbod van afsluitingen (o.a. tuindraad) en producten voor toegangscontrole voor perimeter beveiliging.

Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd van een fabrikant van omheiningen (tuindraad) naar een leverancier van Totaaloplossingen voor Perimeter Beveiliging.

Betafence levert naast afsluitingen (tuindraad) ook gelaste draadproducten voor industriële toepassingen.

Betafence telt 1600 medewerkers en heeft een zakencijfer van circa 360 miljoen euro in 2012. De onderneming heeft 11 productievestigingen in 10 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

 

Wenst u meer informatie over de tuindraad van Betafence?

Neem gerust contact op met ons via +32 56 73 46 46 of info.benelux@betafence.com

 

Lees naast dit artikel over tuindraad ook: