Homepage Tuinhek

Tuinhek

Tuinhek: naadloos in het verlengde van uw omheining.

 

Tuinhek : Fortinet tuinhek.Hét sluitstuk van elke omheining is natuurlijk het tuinhek. Een tuinhek biedt een elegante toegang tot de tuin, perfect in het verlengde van het omheiningsgeheel!

Betafence biedt tuinhekkens die mooi aansluiten op al haar omheiningsoplossingen.

Tuinhekkens met enkele of dubbele poortvleugel, tuinhekkens in verschillende hoogtes. Slot, aanslag, krukken en scharnieren van elk tuinhek passen subtiel in de afsluiting.

Net als de rest van de omheining is ook het tuinhek eenvoudig te plaatsen. De bijhorende poortpalen bevorderen het installatiegemak. En er zijn zelfs tuinhekkens met discreet geïntegreerd veiligheidssysteem.

Innovatie voor nog meer kwaliteit en veiligheid; het is een troef die Betafence ook uitspeelt bij de ontwikkeling van tuinhekkens.

 

Betafence, meer dan een tuinhek alleen!

Betafence is wereldproducent van omheiningen, met het grootste aanbod van afsluitingen (o.a. tuinhek) en producten voor toegangscontrole voor perimeter beveiliging.

Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd van een fabrikant van omheiningen naar een leverancier van Totaaloplossingen voor Perimeter Beveiliging.

Betafence levert naast afsluitingen ook gelaste draadproducten voor industriële toepassingen.

Betafence telt 1600 medewerkers en heeft een zakencijfer van circa 360 miljoen euro in 2012. De onderneming heeft 11 productievestigingen in 10 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

 

Wenst u meer informatie over de tuinhekkens van Betafence?

Neem gerust contact op met ons via +32 56 73 46 46 of info.benelux@betafence.com

 

Lees naast dit artikel over het tuinhek ook: