Homepage Tuinpanelen

Tuinpanelen

Tuinpanelen: een stabiele oplossing voor uw omheining

 
Tuinpanelen : Decofor tuinpaneel.

Draadgevlochten, puntgelast of draadpanelen (= tuinpanelen): de uitvoering van een omheining heeft een aanzienlijke invloed op de stabiliteit en de veiligheid ervan. Tuinpanelen zijn ongetwijfeld de duurzaamste oplossing.

Niet alle tuinpanelen zijn gelijk! Tuinpanelen hebben uiteenlopende draadsterktes, smalle of brede mazen en worden bevestigd met een eenvoudig kliksysteem of diefstalbestendige moeren.

Uitgangspunt: hoe groter de draadsterkte, hoe kleiner de mazen en hoe veiliger de bevestiging, des te betrouwbaarder beschermen de tuinpanelen. Wie een omheining plaatst, moet bij aanschaf van tuinpanelen zeker op deze punten letten.

Tuinpanelen zijn een veilige én flexibele manier om de tuin te omheinen.

Met tuinpanelen kiest u voor openheid of net voor meer privacy; in een hedendaagse kleur!

 

Wenst u meer informatie over de tuinpanelen van Betafence?

Neem gerust contact op met ons via +32 56 73 46 46 of info.benelux@betafence.com

 

Lees naast dit artikel over tuinpanelen ook:

 

Betafence, meer dan tuinpanelen alleen!

Betafence is wereldproducent van omheiningen, met het grootste aanbod van afsluitingen (o.a. tuinpanelen) en producten voor toegangscontrole voor perimeter beveiliging.

Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd van een fabrikant van omheiningen en tuinpanelen naar een leverancier van Totaaloplossingen voor Perimeter Beveiliging.

Betafence levert naast afsluitingen & tuinpanelen ook gelaste draadproducten voor industriële toepassingen.

Betafence telt 1600 medewerkers en heeft een zakencijfer van circa 360 miljoen euro in 2012. De onderneming heeft 11 productievestigingen in 10 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.