Homepage Tuinpoort

Tuinpoort

De Betafence tuinpoort koppelt esthetiek aan veiligheid.

In de huidige maatschappelijke context van een veeleisende job, een strakke organisatie van familiale activiteiten en een druk sociaal leven, durft het er wel al eens hectisch aan toe te gaan. Af en toe is een veilige thuishaven dan ook de ideale plek om even tot rust te komen en te genieten van de vertrouwde omgeving in en rond de woning. De tuinpoort van Betafence draagt daar alvast toe bij!

TuinpoortEen afsluiting rond huis en tuin is pas helemaal af door integratie van een gepaste tuinpoort. De Betafence-poorten zijn hét antwoord op de groeiende hedendaagse behoefte aan een doeltreffende beveiliging van de volledige woonperimeter.

En alhoewel veiligheid en privacy belangrijk zijn, wil niemand in een onaantrekkelijke versterkte burcht leven! Een esthetische afrastering als verlengstuk van de woning is dé oplossing.

Er zijn Betafence-poorten voor ieders smaak en behoefte, in tal van verschillende uitvoeringen en afmetingen. Toch heeft de tuinpoort steeds een gemeenschappelijke troef: een optimale combinatie van veiligheid en design.

Een tuinpoort voor elke behoefte

Het Betafence-assortiment omhelst een breed assortiment poorten. Of men nu kiest voor een enkele of dubbele uitvoering, voor een draai- of schuifpoort; flexibiliteit in het afstemmen van de poort op de rest van de afsluiting en een gebruiksvriendelijke installatie zijn vaste gegevens.

 

Enkele klassiekers onder de tuinpoorten.

Bekafor Classic tuinpoort is er in enkele en dubbele uitvoering en heeft een kadervulling die identiek is aan de gelijknamige paneelafsluiting. Ze heeft een ingebouwd cylinderslot en is voorzien van regelbare scharnieren voor een optimale afstelling. De grondgrendel en -plaat bij de dubbele poort zorgen voor een stabiele sluiting. Voor meer privacy worden stijlvolle Collfort houten latten geïntegreerd. Bekafor Classic is er in antracietgrijs, groen en wit.

TuinpoortDe enkele Decofor heeft dezelfde troeven, maar heeft een ingelast decoratief paneel voor die net iets frivolere look. De tuinpoort is verkrijgbaar in antracietgrijs en groen (RAL6005). In hetzelfde design presenteert Betafence haar Decofor dubbele draaipoorten volledig in harmonie met de Decofor Arco en Decofor Recto-panelen. Deze poorten hebben een subtiel glanzende kwaliteitscoating naar keuze in zwart, groen of wit.

Wie gaat voor eenvoudige, doch stabiele tuinpoort, kiest voor de enkele Bekafor Garden. Ook hier weer groen of antracietgrijs voor een kader met ronde buizen en ingelast gaas met een discrete maasvoering. Deze tuinpoort kan zowel geplaatst worden met een Bekafor Classic als met een Pantanet Family afrastering, daar ze dezelfde maasvoering heeft.

De Fortinet-poorten vormen een mooi geheel met de verschillende gaastypes die Betafence op rollen aanbiedt, met name PantanetFortinet en Plasitor. De bijzonder stevige, maar minutieus afgewerkte constructie van kader, gaasvulling, palen, scharnieren en sluitsysteem is een onmiskenbare troef. Fortinet-poorten met unieke anti-corrosiecoating zijn er in enkele en dubbele opstelling, groene kleur RAL6005.

 

Tuinpoorten: Zenturo tuinpoort

Tuinpoort 

 

Betafence, meer dan een tuinpoort alleen!

Betafence is wereldproducent van omheiningen, met het grootste aanbod van afsluitingen en producten voor toegangscontrole (o.a. tuinpoort) voor perimeter beveiliging.

Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd van een fabrikant van omheiningen naar een leverancier van Totaaloplossingen voor Perimeter Beveiliging.

Betafence levert naast afsluitingen & tuinpoorten ook gelaste draadproducten voor industriële toepassingen.

Betafence telt 1600 medewerkers en heeft een zakencijfer van circa 360 miljoen euro in 2012. De onderneming heeft 11 productievestigingen in 10 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

 

Wenst u meer informatie over de tuinpoort van Betafence?

Neem gerust contact op met ons via +32 56 73 46 46 of info.benelux@betafence.com

 

Lees naast dit artikel over tuinpoorten ook:

 

Tuinpoorten : Fortinet tuinpoort

Tuinpoort