BATIBOUW ACTIE 2019
Geniet van 10% korting!

15/02/2019

Batibouwactie 2019 van Betafence

De lente is terug in zicht, hét moment om jouw huis en tuin weer op orde te brengen, misschien tijd voor een nieuwe poort of een nieuwe omheining? In 2019 staat Batibouw op de Betafence alles in teken van PRIVACY! Terrasafsluitingen, afrasteringen van rondom je tuin of eerder een lage decoratieve omheining? In ons breed gamma aan producten kan je zeker jouw ideale afrasteringsoplossing vinden.

Twijfel je nog? Een bezoekje aan onze stand op Batibouw kan jou misschien verder helpen. Ontdek van donderdag 21 februari 2019 tot en met zondag 3 maart 2019 de Betafence producten op Batibouw, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting. Onze nieuwste producten zoals de voorgemonteerde Egidia draaipoort, het Gabion Stonewall systeem, het HoriZen privacy systeem, het design spijlenhekwerk CreaZen, en tal van andere producten uit het ruime Betafence assortiment worden op onze stand voorgesteld.

Ook dankzij onze Batibouwactie geniet je als consument van 10% korting op jouw Betafence omheining*, dit vanaf 21 februari 2019 t.e.m. 31 maart 2019. Kom dus zeker eens een kijkje nemen!

* Actievoorwaarden Batibouwactie: 10% korting op uw omheining

  1. Stuur een kopie van jouw aankoopbewijs (+vermelding van hoeveelheden) en een foto van de realisatie** tegen uiterlijk 30/04/2019 naar info.benelux@betafence.com.
    Informatie die zeker vermeld dient te worden: voor- en familienaam, adres, telefoonnummer, mailadres en rekeningnummer.
     
  2. De actie is geldig voor een beperkt aantal producten uit het Betafence assortiment (Geldig op onderstaande Betafence-panelen, -rollen en -poorten, niet op palen en toebehoren):

De korting wordt rechtstreeks door Betafence teruggestort.

Graag meer informatie? Bekijk dan ook zeker eens onze actiebon:

ACTIEBON BATIBOUW ACTIE 2019

** Er kan een controle van de realisatie gebeuren.

 

BETAFENCE BENELUX OP INSTAGRAM

 

Ontdek Betafence Benelux nu ook op INSTAGRAM! (betafencebenelux)

Deel je foto op Instagram met #mijnbetafenceomheining en maak kans om op de Betafence Benelux Instagram pagina te verschijnen!


TOP