BOUWWERKINFORMATIEMODEL (BIM-BUILDING INFORMATION MODELING)
Een volledige bibliotheek met afrasteringstekeningen voor architecten en voorschrijvers

Op zoek naar officiële Betafence Revit of IFC tekeningen om uw project te creëren? De Betafence portfolio van BIM modellen voor onze omheiningen, palen en poorten is beschikbaar om te downloaden op BIM Objects of via onderstaande visual

De bibliotheek van onze BIM modellen wordt regelmatig bijgewerkt om u in staat te stellen uw specificatie en uw Bill of Materials aan te vullen.

 

Alle Betafence BIM modellen zijn beschikbaar in Revit en IFC file types

 

Revit

Door gebruik te maken van BIM in plaats van CAD (Computer Aided Design) kan Revit Architecture gebruik maken van dynamische informatie in de modellen, waardoor complexe bouwstructuren mogelijk worden. Wijzigingen die in een project in één deel van het model worden aangebracht, worden automatisch gereproduceerd in andere delen van het model, waardoor de workflow voor gebruikers van Revit ARchitecture wordt geoptimaliseerd.

Revit is een database met één bestand dat door meerdere gebruikers kan worden gedeeld. De bestandsextensie is .rvt.

 

BIM in Europa

Nog niet alle landen hebben dezelfde regelgeving voor het gebruik van BIM, maar grote spelers in de bouwsector maken er al gebruik van.

Betafence heeft, in samenwerking met BIM Objects, meer dan 100 BIM-modellen die u kunt gebruiken:

  • Panelen en palen
  • Schuifpoorten en draaipoorten
  • Gabion wanden

Bepaalde producten behoren mogelijks niet tot het assortiment van Betafence Benelux.  Contacteer ons via info.benelux@betafence.com

Naast deze grote database aan tekeningen, engageert Betafence zich steeds te ondersteunen met specifieke brochures en catalogi. Bekijk onze Documentatie bibliotheek.

 


TOP