CATALOGUSSEN EN BROCHURES
voor de consument / residentieel gebruik

Consumentenbrochure
Maak kennis met de producten uit het rijkgevarieerde Betafence assortiment. Tuinafsluitingen en omheiningen in alle soorten, vormen en maten. Zoek je een klassieke afrastering? Of ben je eerder op zoek naar een aangepaste poortstructuur of een totaalconcept op maat? Neem dan een kijkje in onze consumentenbrochure en ontdek onze verschillende afsluitingen en omheiningen voor rond jouw huis en tuin want met Betafence is je tuin niet zomaar omheind, maar 'omringd met de beste zorgen'.

HoriZen® Inspiratiegids 
Op zoek naar een stijlvolle manier om je tuin en terras discreet af te bakenen? Ontdek het brede assortiment van het nieuwe pivacysysteem HoriZen. Dankzij het ruime aanbod aan materialen, kleuren en uitvoeringen bestaat de mogelijkheid een creatief en gepersonaliseerd design uit te werken. Laat je leiden door enkele toepassingen uit onze HoriZen inspiratiegids en ontdek hoe je vlot en snel een originele woonomgeving kan creëren. 

Zenturo® Inspiratiegids
Laat je creatieve geest werken dankzij onze moderne en stijlvol Zenturo totaalconcept. Deze bestaat uit Zenturo en Zenturo Super panelen, een Zenturo paalsysteem voor een gevuld wand én een Zenturo draaipoort. De stijlvolle omheining of eerder als tuindecoratiepaneel kan je gaan personaliseren met een eigen look. Met Zenturo Pixels, Flexo strips en Perfo Strips kun je een unieke look gaan creëeren en je omheining helemaal personaliseren zoals jij het wil. Ontdek via deze gids enkele projecten en laat je inspireren.

Productwijzer
Ben je op zoek naar een tuinafrastering maar weet je niet welke het best bij je past? Deze productwijzer maakt jou wegwijs in de brede waaier van innovatieve tuinafrasteringsoplossingen van Betafence. Je maakt aan de hand van verschillende criteria zoals privacy, kleur, budget, design, installatiegemak, garantie, etc. een selectie om je zoekopdracht te verkleinen en uiteindelijk tot jouw ideale tuinafrastering te komen. 

 

 

 


TOP