HORIZEN DRAAIPOORTEN
Een stijlvolle draaipoort voor meer privacy

Het uitgebreide assoriment HoriZen® draaipoorten maakt deel uit van het HoriZen privacysysteem. De draaipoorten zijn beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering, en met een Composiet of Aluminum invulling. 

Troeven
- Verschillende kleuren en invullingen
- Kader en poortpalen in zilver of antraciet 
- Vleugelopening van 180° naar binnen of buiten

NL - Flyer HoriZen Draaipoorten

Betafence guarantee 10 years

Technische informatie

HoriZen enkele en dubbele draaipoorten

Met de HoriZen draaipoorten kan u een dubbele of enkele draaipoort integreren in uw project. We bieden een uitgebreid gamma draaipoorten, beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende invullingen. Er ook een configurator beschikbaar, waarmee u uw HoriZen project zelf kan ontwerpen naar eigen smaak en behoefte en u makkelijk kan zien wat u hiervoor allemaal nodig heeft. 

Ontdek de HoriZen configurator hier

Naast de 10 jaar garantie, is het HoriZen systeem quasi onderhoudsvrij en bieden we een uitgebreid aanbod documentatie en installatiefilmpjes om zo de installatie van uw draaipoort te vergemakkelijken. 

Samenstelling HoriZen draaipoorten

Poortkader 
De standaardafmetingen van de enkele draaipoort is 980 mm breed x 1800 mm hoog. Het poortkader bestaat uit aluminium profielen van 66 x 44 mm, polyster gecoat in antraciet en zilver. De hoeken zijn in verstek gelast. 

Alle niet-standaard enkele draaipoorten en alle dubbele draaipoorten zijn beschikbaar op aanvraag. Het kader is gemaakt van gelaste stalen profielen van 66 x 40 mm. De poortvleugels zijn thermisch verzinkt en polyester gecoat in antraciet of zilver.
Maximale afmetingen op aanvraag:

  • Enkele draaipoort: 900-1800 mm breed en max. 1800 mm hoog
  • Dubbele draaipoort: max. 3600 mm breed (beide vleugels samen) en max. 1800 mm hoog

Palen
Onze enkele en dubbele draaipoorten worden geleverd met een set van twee palen, gemaakt van geprofileerde stalen palen van 80 x 80 mm. De palen zijn thermisch verzinkt en polyester gecoat in antraciet of zilver. De paallengte is 2550 mm, voor installatie in beton. 

Accessoires

- Een ingebouwd slot, compatibel met verschillende soorten cilinders
HoriZen draaipoort slot

- Set van 2 aluminium handvaten, beschikbaar in twee verschillende types: kruk/kruk of kruk/knop.
horizen-swing-gates-handles-130x305px-2017.jpg
- Een U‐profiel om de paneelplaten rechtstreeks op de poortpalen te monteren.
horizen-swing-gates-u-profile_0.png
Alle elementen moeten apart besteld worden om de klant de mogelijk te bieden om zijn/haar project zo veel mogelijk te personaliseren. 

Composiet invullingen HoriZen draaipoort

De draaipoort heeft als invulling composiet paneelplaten. Het poortkader is antraciet of zilver, afhankelijk van de invulling van de poort. U kan kiezen tussen 3 verschillende invullingen : 

- HoriZen Classic: Geëxtrudeerde WPC (Wood Polymere Composite) paneelplaten, beschikbaar in 4 kleuren : zand, amandel, antraciet en grijs. Elk paneel is 150 mm hoog. De twee zijdes van de paneelplaten hebben elk een ander design: de ene kant is effen, de andere kant heeft horizontale groeven.
Betafence HoriZen Composiet Classic
- HoriZen XL: Geëxtrudeerde WPC paneelplaten, beschikbaar in 2 kleuren : antraciet en grijs. Elk paneel  is 300 mm hoog. Beide zijden van de paneelplaten hebben een identiek design (effen).
betafence-horizen-system-721h-s-xl-2017-300x150.jpg
- HoriZen Platinum: geëxtrudeerde WPC paneelplaten, beschikbaar in 2 kleuren : bruin en grijs. Elk paneel is 150 mm hoog. De twee zijdes van de paneelplaten hebben een identiek design. De platinum paneelplaten hebben een speciale coating die zorgt voor een premium uitstraling en extra bescherming tegen vlekken door water en vuil.
betafence-horizen-system-721h-s-platinum-2017-300x150.jpg

Aluminium invulling HoriZen draaipoort

De aluminium paneelplaten geven een strakke, moderne look aan uw draaipoort. De paneelplaten zijn gecoat met een extra laag polyester en zijn beschikbaar in zilver en antraciet. De paneelplaten zijn 150 mm hoog en komen samen met een aluminium kader dat beschikbaar is in twee kleuren: grijs en antraciet. 
Betafence HoriZen Aluminium paneelplaten

Invulling* Type Beschikbare kleuren paneelplaten Beschikbare kleuren poortkader Beschikbare kleuren poortpalen Breedte in mm** Lengte in mm** Afstand tussen palen (c/c) in mm Vereiste ruimte in mm 
Composiet Classic

Antraciet
Grijs
Amandel
Zand

Antraciet
Zilver
Antraciet
Zilver
980 1800 1010 1090
Composiet Platinum Grijs Zilver Antraciet
Zilver
980 1800 1010 1090
Composiet Platinum Bruin Antraciet Antraciet
Zilver
980 1800 1010 1090
Composiet XL Antraciet Antraciet Antraciet
Zilver
980 1800 1010 1090
Composiet XL Grijs Zilver Antraciet
Zilver
980 1800 1010 1090

* Enkele draaipoorten met Aluminium planken kunnen op verzoek gemaakt worden. ** Niet-standaard poortmaten kunnen op verzoek gemaakt worden, enkele poorten: min. breedte 900, max. breedte 1800 mm, max. hoogte 1800 mm en dubbele poorten: max. breedte 3600

HoriZen Draaipoorten


TOP