Bookmark add to favoritesToevoegen aan uw favorieten Contacteer ons Onze brochuresOnze brochures
Array ( )

Omheiningen | Poorten | Schanskorven | Industrieel gaas | Hoge Veiligheid

Betafence is wereldwijd marktleider in omheiningen en toegangscontrole, geïntegreerde perimeterbeveiligingsoplossingen en - systemen. Betafence ontwikkelt en produceert eveneens op maat gemaakt industrieel gaas en gelaste schanskorven.

SECURING WHAT MATTERS

Omheiningen & Poorten

Kwaliteit en know-how. Ontdek ons assortiment omheiningen en perimeterbeveiligingssystemen. Kies de producten die beantwoorden aan uw verwachtingen.

Kies uw profiel

Geïntegreerde beveiliging

Technologieën en projectmatige totaalondersteuning van te beveiligen infrastructuur, mensen, eigendommen en handelsactiviteiten.

Industrieel gaas

Onze ingenieurs zijn gepassioneerd om een klantgerichte oplossing te leveren en zullen het perfecte gelaste gaas ontwikkelen voor uw specifieke aanvraag. Ontdek de Betafence mogelijkheden

Schanskorven

Schanskorven, trapions, geluidsmuren... Een uitgebreid gamma om omgevingen & burgers te beschermen

WAAROM KIEZEN VOOR BETAFENCE ?

Betafence global

Mondiaal

Betafence is marktleider in geïntegreerde beveiligingsprojecten en afrasteringssystemen. Wij leveren beveiligingsoplossingen aan onze klanten wereldwijd en realiseren belangrijke projecten met hoge betrouwbaarheid.

Lees meer

Betafence quality

Know-how en kwaliteit

Betafence kan terugblikken op meer dan 135 jaar hoog kwalitatieve afrasteringsoplossingen. Als marktleider in producten, service, integratie en toepassingsinnovatie, is Betafence de trendzetter voor de hele industrie.

Lees meer

Betafence secvurity

Vertrouwen

Hoog gekwalificeerd en gemotiveerde medewerkers, evenals geselecteerde partners garanderen de algehele tevredenheid van onze klanten. Betafence maakt er altijd een punt van om haar klanten te bedienen door de beste specialisten in de markt.

Lees meer

Betafence environment

Duurzame ontwikkeling

Milieubewust zijn is één van belangrijkste doelstellingen van Betafence. Wij maken gebruik van de allerbeste technologieën en materialen om een duurzame ontwikkeling te garanderen.

Lees meer

Breaking news
open
TOP