BETAFENCE CATALOGUS EN BROCHURES

Raadpleeg of download onze interactieve brochures

Het beveiligen van uw eigendom is onze core business: of u nu een professional bent of een particulier, onze brochures zijn voor u gemaakt in functie van uw behoeften en uw toepassingen.

Al onze brochures zijn interactief en bieden verschillende mogelijkheden :

Download het document in pdf-versie
Bekijk het document, pagina per pagina of 2-pagina-formaat
Zoek in de catalogus op trefwoord
Zoom in
Print
Deel
via e-mail of sociale netwerken

Wij stellen ook een uitgebreide bibliotheek van BIM-objecten voor die worden beheerd op het BIM-Object platform

Catalogus 2024

Deze  catalogus toont u het volledige Betafence-assortiment. Van lichte tot zware afrasteringssystemen, van eenvoudige draaipoorten tot technische gemotoriseerde poorten, u vindt hier de productspecificaties die u zoekt. Daarnaast vindt u informatie over de Betafence Coating, duurzame ontwikkeling en garantiebeleid. Elk product dat door Betafence wordt ontwikkeld en geproduceerd heeft zijn specifieke functionaliteiten. 

Ontdek deze brochure

Consumentenbrochure

In deze brochure wordt ons assortiment residentiële omheiningen (afrasteringen op rol, paneelomheiningen, poorten en privacy oplossingen) uitgelegd. Betafence biedt u de ruimste residentiële keuze  voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Deze afsluitingen bestaan uit sterke, duurzame materialen en zijn bestand tegen corrosie, weer en tijd. Bekijk onze brochure, ontdek hoe uw tuin kan worden beveiligd, uw domein kan worden afgebakend en uw toegang kan worden beveiligd. Deze documentatie geeft u technische details, foto's maar ook inspiratie. Raadpleeg en ontdek in  combinatie ook onze omheiningsconfigurator : laad uw foto op, selecteer uw product en zie meteen het resultaat.

Ontdek deze brochure

CATALOGUS TIJDELIJKE OMHEININGEN TEMPOFOR

Ontdek het Tempofor-assortiment. Een uitgebreid gamma tijdelijke afrasteringen van hoge kwaliteit, gemaakt in Duitsland. Een breed productassortiment uit voorraad leverbaar om uw evenementen of bouwterreinen te beveiligen.

Ontdek deze brochure

CATALOGUS INDUSTRIEEL GAAS

Bekijk ons assortiment gelaste gaasproducten voor industriële toepassingen.

Kies uit ons standaard assortiment van gelaste gaaspanelen of werk met ons team samen om een unieke gelaste gaasoplossing voor uw behoefte te ontwikkelen.

Ontdek deze brochure

Zenturo Inspiratiegids

Zenturo is een uniek paneelsysteem: veelzijdig en gemakkelijk te personaliseren! Wij stellen u hier een origineel omheiningsconcept voor, gepatenteerd door Betafence. Een eenvoudig stijlvol gelast paneel dat kan worden gerestyled of een ander gebruik kan hebben, afhankelijk van uw wens. Het kan planten ondersteunen die op uw muren klimmen, het kan uw huis en tuin beschermen als een afsluiting, versierd met Pixels of Strips, het kan een wand zijn die gevuld is met stenen, glas, hout... Wees de designer van uw tuin en bekijk deze Zenturo Brochure voor tal van inspiraties.

Ontdek deze brochure

Productwijzer

Kies de tuinafrastering die het best bij u past.

Aan de hand van diverse selectiecriteria kan u de omheining vinden die volledig beantwoordt aan uw behoeften. Selectiecriteria gaande van eenvoud van installatie, functionaliteit, kleur, garantie ... tot budgetvergelijk.

Ontdek deze brochure

NYLOFOR TECHNISCHE PRODUCTBROCHURE

Ontdek het uitgebreide assortiment Nylofor paneelomheiningen en hun bijhorende palen en toebehoren.

Deze Nylofor totaalsystemen zijn ontwikkeld voor een professionele installatie en bieden een lange levensduur. Afhankelijk van de gewenste toepassing, stevigheid en esthetiek kan u het Nylofortype kiezen dat beantwoordt aan uw specifieke omheiningsbehoefte.

Ontdek deze brochure

Securifor technische productbrochure

Securifor is de aangewezen veiligheidsafrastering voor diverse publieke en industriële toepassingen : nutsvoorzieningen, militaire domeinen, farmaceutische of petrochemische bedrijven, havens, spoorwegen, luchthavens, opslagplaatsen, distributiecentra, scholen, jeugdinstellingen, psychiatrische centra, gevangenissen enz.

Bekijk de 4 functies van een veilige afrasteringsoplossing.

Ontdek deze brochure

Ursus technische productbrochure

Ursus omheiningen voor landbouwtoepassingen, bos- en wegenbouw projecten, natuurreservaten ...

Lees alles over de kwaliteit en levensduur, gaande van de bedekking van de draad, de rigiditeit van het gaas waarbij de gebruikte knopen essentieel zijn, evenals de treksterkte van de draad en het aantal draden.

Ontdek deze brochure

TOP