BENS ADVIES: BEKIJK ONZE NIEUWE IDEEËNVIDEO
Alles wat je moet weten over de toepassingen met Zenturo panelen

10/10/2020

Betafence Zenturo Video

Wist u dat de er talloze mogelijkheden zijn met de gelaste Zenturo® afrasteringspanelen ?

Bekijk de adviesvideo van onze "fancy" mascotte Ben.  In minder dan 4 minuten ontdek je alle voordelen van het gebruik van onze Zenturo panelen.

Zenturo panelen zijn beschikbaar in 2 maasafmetingen voor diverse toepassingen zoals voor gevulde wand, ondersteunende panelen voor klimplanten, gepersonaliseerde omheining, als afscherming voor de kat, en nog talloze andere doe-het zelf toepassingen.

 

 

Wilt u meer weten ?

Klik dan op de video, bekijk de Zenturo omheining, geïnstalleerd in Bretagne en de panelen gevuld met privacy strips om meer privacy te creëren in uw tuin en om de nieuwsgierige blikken van de buren te verhinderen.

U zal ook andere toepassingsideeën ontdekken, zoals hoe één van onze klanten een privacy plantenbak gemaakt heeft (een geweldige manier om privacy te creëren op uw balkon of terras), of om de groei van uw kerstomaten te ondersteunen - de perfecte tractatie als uw vrienden op bezoek komen.

 

Wat vindt u van onze bescherming voor de kat ?

Een grote dank aan Laura die het Zenturo Classic paneel ingezet heeft afrasteringssysteem om de poes binnen te houden.  Frisse lucht is af en toe een must, zeker in de zomer, maar het openen van uw deuren en  ramen kan soms de ongewenste ontsnapping van uw huisdier, zoals uw kat of hond betekenen.  De creatieve én functionele oplossing : een Zenturo paneel met pixels.  Dit is eenvoudig te installeren in de deuropening en voegt een aantrekkelijke touch toe aan uw huis, geapprecieerd door zowel bezoekers als uw huisdieren.

 

En wat dacht u van onze Zenturo gevulde wand ?

Staat een mooie, aantrekkelijke wand op uw verlanglijstje ? Dan zal u onze Zenturo gevulde wand zeker waarderen : sterk, aantrekkelijk en eenvoudig te installeren.  De Zenturo gevulde wanden passen bij alle architectuurtypes, van klassiek tot modern, voor korte of lange omheiningen. Stelt u zich een wand, gevuld met transparante stenen, gemengd met lavastenen en blauw licht.  Eén van onze klanten heeft dit onlangs met een verbluffend effect gecreëerd. 
Heeft u zelf een prachtige gevulde wand gemaakt ? Stuur ons uw foto's en wie weet volgt er een leuke Betafence gadget.
 

Zenturo panelen voor klimplanten

Heeft u het zelf ooit ervaren dat uw plant niet kon groeien omdat de ondersteuning onvoldoende was ? Zenturo panelen kunnen daarbij helpen!  Een houten structuur zal na een paar jaar afbreken waarbij de mooie plant afgebroken moet worden.

Met Zenturo panelen hebben we de oplossing.  Dankzij een specifiek bevestigingssysteem, Panofix, kan u uw paneel aan de muur bevestigen, waarbij er ruimte blijft tussen de muur en het paneel.  Hierdoor kan uw plant op een natuurlijke wijze aan beide zijden van het paneel klimmen en alles mooi verstrengeld geraakt.  U kan ook enkele pixels vastklemmen op het paneel voor een aantrekkelijk ontwerp, terwijl uw wacht tot de plant het paneel volledig bedekt. 

 


TOP