BETAFENCE TICKETS VOOR HET ZANDSCULPTURENFESTIVAL
Mickey Mouse is jarig!

23/05/2018

Mickey Mouse viert z’n 90ste verjaardag op het Zandsculpturenfestival op het Groot Strand van Oostende elke dag vanaf 23 juni 2018. De meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel spelen dit jaar de hoofdrol in de zand-sprookjeswereld te Oostende. Geniet mee van de magie van Mickey Mouse en zijn vrienden op het Groot Strand van Oostende, vanaf zaterdag 23 juni 2018.

Zandsculpturen festival Oostende - Betafence

40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen en 240 vrachtwagens Ardens grottenzand zorgden voor een beeldengalerij van ruim 10.000 m² op het Groot Strand van het Oostende. De reusachtige sculpturen van 2 tot 12 meter hoog zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken dan ook op één uur voor uw bezoekje naar de zandsculpturen.

Betafence, partner van de Zandsculpturen

Betafence is sinds jaar en dag trouwe partner van het zandsculpturen festival! Daarom geven we ook graag 30 x 2 vrijkaarten weg! Wil je graag kans maken op een duoticket? Lees hier de actievoorwaarden:

► Like dan onze Facebook pagina (Betafence Benelux)

► Like de post van de winactie

► Geef een antwoord op de wedstrijdvraag en plaats het in de reacties van onze winactie post op Facebook : "Wat is jouw favoriete Betafence product?" . Ontdek hier ons productassortiment.

MEEDOEN KAN VANAF 22-06-2018 T.E.M. 26-06-2018, 11U

Succes!

 

Het wedstrijdreglement

1. Organisator: Betafence Belgium NV. Adres : Blokkestraat 34B 8550 Zwevegem.
2. Wedstrijd: In deze actie moet u zowel de Facebook-pagina van Betafence Benelux liken, als de betreffende post op de pagina van Betafence Benelux. Daarnaast moet u onder de foto via een reactie het antwoord geven op de vraag "Wat is jouw favoriete Betafence product?" . Het antwoord kan gevonden worden op deze pagina. Iedereen mag deelnemen aan de wedstrijd, maar kan pas winnen na het liken van het betreffence bericht en de Betafence Benelux-pagina, en moeten het juiste antwoord geven op de wedstrijdvraag onder de foto.
Deelnemen kan tot en met dinsdag 26.06.2018 tot 11u00. Iedereen kan slechts één keer deelnemen. De winnaars worden op de hoogte gebracht op Facebook op woensdag 27 juni 2018. Daarna zullen zij hun adres moeten doorsturen via een privébericht, zodat wij hen per post de prijs kunnen bezorgen. Betafence zal zelf geen contact opnemen, dit moeten de winnaars zelf doen.
3. Prijs: De prijs is 2 toegangskaarten per winnaar voor de Zandsculpturen in Oostende. Het festival loopt van 23 juni 2018 t.e.m. 9 september 2018. De tickets worden per post aan de winnaars bezorgd. We geven in totaal 30 x 2 tickets weg.
4. Disclaimer: De organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.
5. Facebook kan niet geassocieerd worden met de promotie, Facebook ondersteunt of voert deze promotie op geen enkele wijze uit. Facebook kan dus ook niet verantwoordelijk worden gesteld bij eventuele problemen. De deelnemers verschaffen informatie aan Betafence Belgium NV en niet aan Facebook.
6. Privacy: De gegevens van de deelnemers en de winnaars worden voor geen enkel ander doeleinde gebruikt en zullen niet aan derden worden doorgegeven.

 

 

 


TOP