BETAFENCE PARTNER VAN DISNEY SAND MAGIC
Disneyland Parijs viert 25ste verjaardag in Oostende

09/06/2017

Deze zomer viert Disneyland Parijs op het strand in Oostende haar 25ste verjaardag met een fenomenaal zandsculpturenfestival. Artiesten zakken van over heel de wereld af naar Oostende om er een betoverende sprookjeswereld te creëren, geïnspireerd op de magische wereld van Disneyland Parijs.

Zo’n 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een tentoonstelling van magische beelden van ruim 10.000 m² op het Groot Strand van het Oostende. De reusachtige sculpturen van 2 tot 6 meter hoog zijn opgewassen tegen alle weersomstandigheden. Het festival is volledig rolstoeltoegankelijk dankzij de aangelegde paden.

Het Zandsculpturenfestival in Oostende staat zelfs in het Guinness Book of Records sinds 2010 als grootste festival in z’n soort. Betafence is trotse partner van dit mooie evenement. Disney Sand Magic festival loopt van 24 juni tot 10 september 2017. Meer info over het festival vind je hier.

Win tickets voor dit magische event

Betafence geeft 20 x 4 kaarten weg voor het zandsculpturenfestival op haar Facebook-pagina. Het wedstrijdreglement vindt u hier. Veel succes!

 

disney-sand-magic-2017-475x317px.jpg


TOP