BETAFENCE TE ZIEN OP DOBBIT TV
Screeno Wave in de kijker!

12/04/2018

Betafence is vanaf 23 april 2018 t.e.m. 29 april 2018 te zien op Dobbit TV.

In het programma Zelfbouwhuis op Dobbit TV wordt getoond hoe je gemakkelijk & snel een Betafence privacy oplossing Screeno Wave plaatst in jouw tuin. 
Of je nu een afscherming zoekt voor bij je terras, zwembad, of eerder rondom je tuin, een Screeno Wave oplossing is gemakkelijk te installeren en is een doeltreffende oplossing om privacy te gaan creëren bij nieuwe of reeds geïnstalleerd panelen. Maak gebruik van het type Nylofor 2D of 2D Super om tot een perfect resultaat te komen.

Screeno-wave

Enkele troeven van een Screeno Wave privacy oplossing zijn:

  1. Screeno Wave biedt 100% onmiddelijk en doeltreffend privacy.  
  2. Screeno Wave kan makkelijk doorheen de mazen van een bestaande of nieuw geïnstalleerde omheining geweven worden dankzij de flexibele, op de juiste lengte afgesneden stroken. Er is geen gereedschap nodig voor de installatie.
  3. De Screeno Wave stroken kunnen gebruikt worden bij panelen van het type Nylofor® 2D en Nylofor® 2D Super.
  4. Beschikaar in verschillende kleuren, wat toelaat dezelfde kleur te gebruiken als die van de omheining.
  5. De Screeno Wave stroken zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen. Ze zijn uitermate sterk en duurzaam. Bovendien zijn de stroken volledig recycleerbaar.

Aan de hand van flexibele plastieke strips worden deze stroken in een mum van tijd in nieuwe of geïnstalleerde omheiningen geplaatst. Kies zelf hoe je de stroken in een Nylofor 2D of Nylofor 2D Super plaatst! Gebruik je creativiteit, ga zelf aan de slag en creëer je eigen kunstwerk! 

 


TOP