BEZOEK BETAFENCE OP BATIBOUW 2020 (29/02/2020-08/03/2020)
Trendsettend design in tuinafsluitingen

13/02/2020

Het is weer zover. Op zaterdag 29 februari begint Batibouw, de traditionele hoogmis van het jaar voor de bouwlustige Belg. De beurs brengt eens te meer een dwarsdoorsnede van de Belgische bouwmarkt. Van ruwbouw tot afwerking. Ook de aanleg van de tuin of terras is steeds prominenter aanwezig op Batibouw. Ben je dus op zoek naar vernieuwende ideeën voor je tuinafsluiting, samen met een interessante actiekorting, dan is Batibouw the place to be.

Betafence stand op Batibouw 2020

Betafence biedt zonder meer het breedste assortiment tuinafsluitingen. Voor iedere smaak, voor iedere toepassing, voor ieders budget is er wel een oplossing te vinden op de Betafence stand. Betafence afsluitingen weten al decennialang veiligheid, kwaliteit en privacy te combineren als geen ander.

De laatste jaren is daar ook een trendy design aan toegevoegd. Markante afsluitingen zoals  HorizenCreazenZenturoGabion Stonewall,… voldoen zeker aan alle gewenste kwaliteiten.
 

Nieuw: Corten coating

Helemaal nieuw dit jaar is de Corten polyester coating die op tal van Betafence tuinafsluitingen kan toegepast worden. Deze coating heeft de look en feel van Corten staal, maar dan uiteraard zonder roest of corrosie. Een verrassend mooie en tijdloos-elegante combinatie. Zeker wanneer in het ontwerp van de tuin ook Corten staal wordt toegepast, zoals in de borderafscheidingen, plinten, bloembakken of brievenbus.

Op Batibouw zullen een paar producten getoond worden in Corten coating, evenals de bijhorende palen uiteraard.
 

CreaZen- Corten Coating

 

Talloze ideeën voor privacy-afsluitingen die ook qua design imponeren.

Privacy afsluitingen hoeven zeker niet meer saai te zijn. Wel integendeel !

Betafence stelt bijv. volgende afsluitingen voor die voor privacy zorgen, maar er tegelijk verrassend aantrekkelijk uitzien. Raadpleeg eveneens onze brochure : 12 ideeën voor privacy in je tuin.
 

Voor meer informatie

Betafence Belgium NV - Sales Benelux - Blokkestraat 34b - 8550 Zwevegem

Tel +32 56 73 46 46 - info.benelux@betafence.com

Batibouw stand nr. 327 – Paleis 8


TOP