CASHBACK ACTIE 2018
Geniet van 10% korting op je Betafence omheining van 20/05/2018 t.e.m. 30/06/2018

15/05/2018

Cashbackactie Betafence

Meer dan ooit vormt de tuin een plaats om te leven en te beleven. Een plaats waar je gasten ontvangt, samen met vrienden geniet van een glas, of gezellig in een spannend boek duikt. Kortom, een oase van rust om je even af te zonderen van het drukke leven van elke dag. Die behoefte aan rust gaat samen met behoefte aan privacy en bescherming. Of je nu in een rijhuis woont met een bescheiden achtertuin, of in een vrijstaande woning met rondom groen, je wilt al wie je na aan het hart ligt beschermen en beveiligen. Logisch dat je daarbij kiest voor kwaliteit en zekerheid. Maar ook het esthetische mag niet vergeten worden.

Betafence heeft in het assortiment voor elk wat wils, van de Bekafor panelen tot het gaas op rollen. Dankzij de Betafence Cashback actie profiteer je bovendien van 10% korting op je Betafence tuinafsluiting!

Gezien in de Zondag: Cashbackactie 2018

Wat levert de cashback actie voor jou op? In België, kan je tussen 20 mei 2018 en 30 juni 2018 genieten van 10% korting op jouw Betafence omheining*.

* De actievoorwaarden

  1. Stuur een kopie van uw aankoopbewijs (met vermelding van hoeveelheden + product moet tussen 20/05 en 30/06 aangekocht zijn) en een foto van de realisatie** tegen uiterlijk 30/07/2018 naar Betafence Belgium NV, Blokkestraat 34B, 8550 Zwevegem of mail naar info.benelux@betafence.com.
     
  2. Informatie die zeker vermeld dient te worden: voornaam, familienaam, adres, telefoonnummer, emailadres en rekeningnummer.
     
  3. De korting wordt rechtstreeks door Betafence teruggestort.
     
  4. De actie is geldig voor een beperkt aantal producten uit het Betafence assortiment (Geldig op onderstaande Betafence-panelen, -rollen en -poorten, niet op palen en toebehoren):

Extra informatie én informatie over de kortingen kan je terugvinden op de onderstaande actiebon.

Ontdek hier de actiebon

 

Wist-je-dat?

Bij het doorsturen van een foto van je realisatie maak je daarenboven nog kans op een Bongobon t.w.v. € 250! Ontdek de voorwaarden HIER

 

**Vooraleer je de cashback ontvangt, kan er een controle van de realisatie gebeuren


TOP