DE ERVARING MET BETAFENCE
Een zoektocht naar kwaliteit en zekerheid

27/05/2018

Een tuinomheining kiezen die bij je past.. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met Betafence kies je voor kwaliteit en zekerheid, een leven lang! Of het nu gaat over een afsluiting voor je hond, een afsluitingen voor privacyredenen of om je terras af te bakenen, Betafence biedt je een groot assortiment tuinafsluitingen aan. Voor ieder wat wils! Ook Lieven H. uit Opwijk was opzoek naar zijn perfecte tuinafsluiting. Lees hier zijn verhaal:

“We waren opzoek naar de perfecte omheining die onze tuin kan afschermen van de straat zodat we zonder zorgen onze hond vrij in de tuin konden laten lopen. Een omheining die stevig, modern en ook een mooie uitstraling heeft. Bovendien moest de afsluiting hoog genoeg zijn, om inkijk te vermijden.

We kwamen terecht bij een Zenturo Super gevulde wand van Betafence. Deze antraciete gevulde wand past perfect bij onze gevel en de ramen. We konden het naar ons eigen believen invullen. We kozen dan ook voor boomstammen. Zo combineren we de moderne uitstraling van de Zenturo Super met een natuurlijk effect dankzij de boomstammen.
Daardoor heb ik
ook een kleine ruimte in mijn tuin kunnen inrichten als vlinder-en vogeltuin. De semi-transparante afsluiting zorgt voor beschutting en nestmogelijkheden voor diverse insecten en vogels.

Ik ben heel tevreden met resultaat. Ik wou een stevige en moderne omheining met een goede hoogte én die ook goed integreert met de natuur. En dat is gelukt! Door de instructies heb ik de Zenturo Super omheining bovendien gemakkelijk zelf kunnen plaatsten. De afsluiting is enorm sterk en tot in het detail afgewerkt. Dit mede dankzij de ervaring van bouwmaterialen VBE in Opwijk was de bestelling snel en eenvoudig geplaatst.

Zenturo® Super heeft een hoog design gehalte. De panelen kunnen als alleenstaande omheining gebruikt worden of om gevulde wanden te maken. Enkele troeven van de Zenturo Super gevulde wand zijn onder andere:

  • Zijn zeer grote stevigheid

Zenturo Super panelen zijn uitzonderlijk sterk door het gebruik van dubbele alternerende horizontale draden en de kleinere mazen (in vergelijking met Zenturo panelen).

  • Zijn functioneel Design

Zenturo Super panelen zijn door de smallere mazen uiterst geschikt voor gevulde wanden. In combinatie met het Zenturo paalconcept en bijhorende spinklemmen kan een grote variëteit van vullingen worden gebruikt om een eigen esthetisch geheel te creëren.

  • Zijn eenvoudige installatie

De Zenturo Super panelen kunnen gecombineerd worden met de residentiële paalsystemen: Bekaclippalen (te monteren met beugels) of met het Zenturo paalsysteem (met spinklemmen) voor gevulde wanden.

  • Compleet systeem

Het volledige Zenturo Super systeem omvat panelen in verschillende hoogtes, te plaatsen met twee types palen met specifiek bevestigingssysteem en een Zenturo draaipoort. Zo ontwerpt u uw eigen unieke, veilige afrastering.

Heeft u vragen omtrent Zenturo? Aarzel dan niet en contacteer Betafence via het contactformulier.

Succes!


TOP