DEEL JOUW BETAFENCE OMHEINING EN WIN
Maak kans op een Bongo cadeaubon t.w.v. €250

06/02/2018

Prenez une photo de votre clôture Betafence

Heb je concrete plannen om een tuinafsluiting* te plaatsen de komende lente? Op zoek naar een paal, panelen of gaas? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in het uitgebreide Betafence assortiment voor een afsluiting in je tuin, zo ontdek je jouw favorieten. Ben je nog aan het twijfelen? Wat dacht je van bekafor classic?  Eerder op zoek naar gaas? Ontdek dan Pantanet! Psst.. Heb je trouwens een favoriete kleur? Groen of antraciet? Er is voor ieder wat wils!

Gekozen? Wel, lees dan snel verder want wie weet maak je kans op één van de te winnen Bongo cadeaubonnen t.w.v. € 250

 

WAT?
Betafence winactie: maak kans op een Bongo Bon t.w.v. € 250

HOE?
Stuur één of meerdere foto's van je Betafence realisatie (paal, panelen, gaas) samen met een kopie van het aankoopbewijs van het product aangekocht in de periode van 01/03/2018 - 30/06/2018 door naar info.benelux@betafence.com. Eenvoudiger kan niet, toch?

WANNEER?
De wedstrijd loopt van 01/03/2018 t.e.m. 30/06/2018 23.59u.

WIE?
Ben je een particulier? Perfect! Deze actie is namelijk enkel geldig voor particulieren

WINNAARS?
 De foto's van de winnende realisaties worden begin augustus geplaatst op de Betafence Benelux Facebook pagina. De winnaars zullen persoonlijk via e-mail worden gecontacteerd. 

 

De deelnemer bevestigt met zijn deelname dat de foto's eigendom worden van Betafence en gebruikt mogen worden voor publicitaire doeleinden. En verklaart zijn akkoord met het wedstrijdreglement. 

Lees hier het wedstrijdreglement

* Geldig op alle producten uit het Betafence assortiment (zoals bijvoorbeeld de bekafor panelen en het gaas op rollen). 


TOP