SIMULEER ZELF JOUW OMHEINING MET DEZE BETAFENCE APP!
Onze applicatie helpt je jouw project te simuleren!

04/04/2018

Betafence kwam uit met een nieuwe versie van zijn consumenten applicatie. Een applicatie om net zoals een echte architect een afsluiting te simuleren. In slechts enkele stappen, creëer je een simulatie van jouw project! Visualiseer omheiningspanelen, draadpanelen op rol, poorten, .. en ontdek hoe onze Betafence producten rond je huis en tuin staan. 

Hoe is dat mogelijk?

  • Bezoek HIER onze applicatie of download de app in de Google of Play store en simuleer online jouw omheining. Gebruik je laptop of tablet (de applicatie is niet beschikbaar voor smartphones) en creëer een prachtig resultaat. We wedden dat je heel snel de simulator onder de knie zal hebben. Het is gemakkelijk en de applicatie zal je leiden doorheen de configuratie van je project. 
  • Upload (in de applicatie) een foto van jouw huis of tuin en ga aan de slag met de simulator. Zo krijg je een persoonlijk resultaat! Liever niet? Maak je geen zorgen als je niet over een goede foto beschikt. Dan kies je gewoon een foto uit de bibliotheek. 
  • De applicatie zal nadien vragen om een product te selecteren dat je graag wilt installeren. Geef je gewenste lengte en hoogte in en probeer wat te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo krijg je het meest gepaste resultaat. 
  • Klik op volgende en jouw omheining zal op de gekozen foto worden getekend. Nu heb je de mogelijkheid op het product, of meerdere producten, juist te positioneren en mogelijk ook correct te schalen.
  • Je kan zoveel zijden (producten) toevoegen als je wilt. Je kan er zelf voor kiezen om een omheining én een poort toe te voegen in je tuin. Of wat dacht je van een combinatie van twee verschillende omheiningen? Jij bent de ontwerper! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deze interessante tool is noodzakelijk voor iedereen die eerst toestemming moeten vragen vooraleer een omheining te plaatsen. Dankzij deze applicatie kan je aan de hand van een foto van het finale resultaat je publiek overtuigen. 

Betafence configurator for fences
Chose your fence with Betafence application
Your fence on your picture by Betafence


Heb je jouw afsluitingen geplaatst en ben je tevreden met het resultaat? Perfect! Vergeet dan niet je project op te slaan. Geef jouw project een naam en deel jouw afsluitingen met een lokale retailer via e-mail. Zo kan je gemakkelijk & snel online een prijs offerte ontvangen! Of deel je project met vrienden via sociale media! Facebook, Pinterest, Google+,... We weten zeker dat je vrienden graag raad geven als je creativiteit even op een laag pitje staat. Niet genoeg? Probeer dan eens een ander product uit onze bibliotheek! Je kan zoveel projecten samenstellen via de simulator als je zelf wilt, er is geen limiet!

Your fence is installed with Betafence configurator


Heb je hulp nodig? Aarzel dan niet ons te contacteren door het contactformulier in te vullen. Onze specialisten helpen jou graag verder! Contacteer ons hier.
We zouden bovendien ook graag horen wat jij denkt over deze simulator! Geef ons jouw feedback (door te klikken op 'contacteer ons') en help ons deze tool te verbeteren!

 


TOP