SCREENO LINE COMPOSIET
Set composiet latten voor 3D omheiningspanelen

Screeno Line Composiet is het privacysysteem ontwikkeld door Betafence om privacy te creëren in combinatie met Betafence 3D gelaste omheiningspanelen.

Troeven
- Milieuvriendelijk systeem
- UV-bestendig
- Snel en eenvoudig te installeren
- Hoogwaardige look & afwerking

NL - Flyer Screeno-line composiet

Beveiligingsindex:
Prijsindex:
Kleur:
Betafence guarantee 10 years

Technische informatie

PRIVACY LATTEN IN COMPOSIET

Beschikbaar in 3 kleuren, de Screeno Line Composiet set bevat :

  • 48 latten met een breedte van 44 mm
  • 2 latten met een breedte van 31 mm voor de uiteinden van het omheiningspaneel
  • Aluminium neusprofiel, voorzien van een rubberen strook, om de verticale latten op hun plaats te houden en verschuiven te voorkomen
  • Aluminium onderprofiel, om de verticale composiet latten te fixeren
  • Aluminium topprofiel, voor een strakke, esthetische afwerking

Eén set is geschikt voor het vullen van een 2,5 meter lang 3D omheiningspaneel met mazen van 50 mm. Je kunt het aantal latten verminderen voor een paneel van 2 meter en een extra set toevoegen voor een paneel van 3 meter lang.

De composiet latten zijn speciaal ontwikkeld om een product van hoge kwaliteit met een hoge UV-bestendigheid te garanderen.  Alle aluminium onderdelen van de sets zijn gepoedercoat, waardoor u kan genieten van de Betafence garantie van 10 jaar.

Compatibele palen voor installatie van panelen met Screeno Line Composiet

Alle onderstaande palen zijn compatibel met 3D-panelen, gevuld met Screeno Line Composiet. Raadpleeg echter de windzones in uw regio en zorg ervoor dat de palen goed gebetonneerd zijn.

Izifix Paal

Izifix Paal

Zijdelingse bevestiging van het 3D paneel in de Izifix paal, zonder toebehoren. Perfecte bevestiging van de 3D neuzen in het paalprofiel. Izifix palen (75 x 50 mm) zijn bovenaan voorzien van een pvc dop.

Bekafix

Bekafix

De 3D panelen worden zijdelings aan de palen bevestigd en vastgezet met metalen bevestigingsklemmen, die met behulp van bouten voor extra veiligheid kunnen worden. Bekafix palen zijn H-vormige palen (70 x 44 mm) die verzinkt zijn en voorzien van een PES-coating. Ze zijn worden geleverd met een pvc dop en een brede waaier aan toebehoren zijn compatibel.

Bekafix Ultra

Bekafix Ultra

Bekafix Ultra palen hebben hetzelfde profiel als de standaard Bekafix palen, maar zijn veel sterker dankzij het Magnelis staal waaruit ze gemaakt zijn. Gelaste H-palen (70 x 44 mm) zijn voorzien van een PVC dop. Diverse toebehoren zijn compatibel met de Bekafix Ultra palen.

UNILOX

Unilox Betafence

Universele metalen afrasteringspaal die aan alle situaties kan worden aangepast. De universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

Paal Nylofor

square-post

De panelen worden aan de voorkant van de palen bevestigd met klemmen en bouten. De gelaste vierkante buispalen (60 x 60 mm) hebben inserts voor de bevestiging van de panelen en zijn voorzien van een pvc dop.

U-LOX palen

U-LOX palen

De panelen worden aan de U-Lox paal bevestigd met een een beugelsysteem.

INSTALLATIE

De trapeziumprofielen passen op elk Betafence 3D-paneel dankzij hun specifieke vorm. Het aluminium deel van het profiel schuift in de neus van het paneel, de rubberen zijde garandeert een vlotte installatie en vermijdt beschadiging van de verticale latten. 

Aan de onderkant houdt een stevig aluminium profiel de verticale latten op hun plaats zonder dat er extra bevestigingen nodig zijn. 

Aan de bovenkant wordt de installatie afgewerkt met een mooi afgewerkt aluminium profiel 

KLEUREN

Screeno Line Composiet is verkrijgbaar in 3 kleuren.  Elk heeft zijn eigen complementair aluminium profiel

  • Composiet latten worden geleverd in de kleur Grijs & gestructureerde aluminium profielen worden geleverd in RAL 7039 Kwartsgrijs.
  • Composiet latten worden geleverd in Antraciet kleur & gestructureerde aluminium profielen worden geleverd in RAL 7016 Antraciet grijs
  • Composiet latten worden geleverd in de kleur Zand & gestructureerde aluminium profielen worden geleverd in RAL 1001 Beige

GARANTIE

Betafence garandeert de stabiliteit van de composiet latten bij temperaturen van -20"C tot + 50°C. voor een periode van 10 jaar. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door het product of tijdens de installatie of schade veroorzaakt door het gebruik van het product in situaties waarvoor het niet bedoeld is. 
De garantie dekt de kosteloze vervanging van de defecte latten en sluit de dekking uit van alle directe of indirecte schade of gevolgschade. 
De garantie dekt geen directe of indirecte schade veroorzaakt door wind.

Selecteer de producten die u wenst op te nemen in uw bestektekst.  Zeker aandacht besteden bij de selectie van compatibele paneel- /rol- en paalsystemen.  Na het klikken op “Genereer uw bestektekst”, ontvangt u een PDF document met gedetailleerde beschrijving.

Verwerking download, wacht even.

Als u een ander product aan uw bestektekst wenst toe te voegen, dient u een nieuwe configuratie aan te maken op onze bestektekst-pagina


TOP