BETAFENCE ACADEMY
Opleidings- en certificeringsprogramma

We zijn er trots op dat we geavanceerde afrasteringssystemen kunnen aanbieden voor bijna alle mogelijke vereisten en we willen onze partners inspireren en helpen om de belangrijkste verkoopargumenten van onze producten zo goed mogelijk te gebruiken. Daarom hebben we de Betafence Academy opgericht.

Betafence Academy Program

De Betafence Academy is een uitgebreid trainings- en certificeringsprogramma dat speciaal is ontwikkeld om onze partners de nodige tools te geven om de verkoop met succes te laten groeien. De modules, die een breed scala aan Betafence afrasteringssystemen en -toepassingen omvatten, zullen u de productkennis en het inzicht geven om uw klanten met vertrouwen te helpen de juiste afrastering voor hun behoeften te kiezen.

Voor wie is het?

Onze Academy is voor alle Betafence-partners en hun teams die Betafence-producten verkopen: eigenaars, verkopers en verkopers van groothandels, retailers, agenten en installateurs.

Wat is het voordeel?

Onze Academy helpt u bij het succesvol verkopen van Betafence producten. De training zal u en uw team optimaal voorbereiden om :

  • De juiste oplossingen te kennen voor de behoeften van uw klanten
  • De belangrijkste verkoopargumenten te begrijpen en over te brengen
  • Waarde toe te voegen door hogere productexpertise
  • Uw relatie met Betafence te versterken
  • Uw verkoop te verhogen

 

Wat zal ik leren?

De Betafence Academy is een samengestelde bibliotheek van leerervaringen met betrekking tot beveiligingsproducten, -systemen en -toepassingen.

De cursussen variëren van basiskennis over afrasteringen en privacy-omheiningen voor woningen tot hoogbeveiligde perimeterbeveiligingssystemen voor kritieke infrastructuur. Met elke nieuwe module verhoogt u uw productkennis en verwerft u belangrijke inzichten in beveiligingstoepassingen. De Betafence Academy stelt u in staat geïnformeerde product- en systeemaanbevelingen te doen en uw klanten met vertrouwen te begeleiden bij hun aankopen. Begin vandaag nog met uw traject om een Betafence-expert te worden!

Download Betafence Academy Flyer


TOP