Mobiele afsluitingen

Met bekende referenties zoals racecircuits, wielerwedstrijden, de organisatie van wereldkampioenschappen voetbal, concerten maar ook de veiligheid van monumenten tijdens de renovatie ervan, zijn wij in staat om u tijdelijke oplossingen te bieden, van laag tot hoog beveiligd. Raadpleeg ons assortiment.

Filter :+

Een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor mobiele afrasteringen behoren tot ons assortiment. Deze behoren tot de Betafence werfhekkens Tempofor. 

Flyer Tempofor

Schuine, specifieke veiligheidsnadars vooral toegepast in de laatste lijn voor de aankomst van wielerwedstrijden, veiligheid voor renners en publiek.

Troeven
- Kwaliteit
- Flexibiliteit
- Service

Flyer Cyclosecure

Volledig of half gesloten werfhekkens voor zichtbelemmering op bouwwerven of evenementen

Troeven
- Stevig en duurzaam
- Diverse kleuren

Het Tempofor® C assortiment omvat een assortiment van diverse types dranghekkens voor tijdelijke bescherming & controle van mensen, voertuigen en goederen.

Troeven
- Kwaliteit & levensduur
- Flexibiliteit
- Service

Het Tempofor® F assortiment omvat een compleet, verplaatsbaar afrasteringssysteem voor tijdelijk en praktisch afrasteren van vb. bouwwerven.

Troeven
- Kwaliteit en duurzaamheid
- Flexibel
- Service

De Tempofor® schuifpoort is specifiek ontworpen om controle en veilige toegang te bieden tot bouwplaatsen, tijdelijke voorzieningen en evenementen.

Troeven
- Uniek ontwerp
- Gemakkelijke installatie
- Mobiliteit
- Kwaliteit

Flyer Tempofor


TOP