PLANGENERATOR VOOR POORTEN
Download uw poortplan in slechts een paar klikken

Plangenerator voor Betafence Poorten

 

Genereer het plan voor uw poort

Met een breed assortiment van draai- en schuifpoortmodellen staat Betafence bekend om de kwaliteit van de poorten die we produceren en leveren aan onze klanten over de hele wereld. Van residentiële tot professionele types, onze poorten zijn ontworpen en vervaardigd tot in het kleinste detail. Om u de beste ervaring met Betafence te geven, bieden wij een configuratietool voor poorten aan.

We bieden deze tool gratis aan sinds 2023, en in 2024 breiden we deze uit met een versie voor draaipoorten. 
Met slechts vijf klikken kunt u uw poorten configureren en ontvangt u gedetailleerde plannen per e-mail om u te helpen bij de voorbereiding van uw installatie. Als het een gemotoriseerde schuifpoort betreft, ontvangt u ook specifieke plannen voor de elektrische bekabeling, zodat u de poort bij levering meteen in de juiste positie kunt zetten voor een plug-and-play-ervaring. .

Of het nu gaat om een draaipoort of een schuifpoort, u kunt uw klanten nu plannen aanbieden die een hoog niveau van expertise en professionalisme bieden.

► Egidia draaipoort : 6 invulmogelijkheden, een breed aanbod aan hoogtes en openingen
► Egidia schuifpoort
► Robusta schuifpoort

Klik hieronder op het gewenste type en volg de instructies; definieer je gewenste model : openingsbreedte, hoogte, openingsrichting, en binnen de 5 seconden ontvangt u een complete set tekeningen in uw mailbox. 
Herhaal de handeling als u meerdere plannen wilt verkrijgen.

 

 

Niet gevonden wat u zocht ? 

Geen probleem, ons team staat klaar om u te helpen. U hoeft enkel contact met ons op te nemen en ons te vertellen wat u nodig hebt, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 


TOP