BETAFENCE 3D PRODUCTBEELDEN
Reeds geprobeerd ?

Fences in 3D

Betafence 3D Productbeelden nu beschikbaar

3D productbeelden zijn nu beschikbaar op onze website voor tal van Betafence panelen, palen, schuifpoorten en snelvouwpoorten.

 

Wat betekent dit voor u ?

Met onze 3D-beelden kunt u producten 360° draaien, waardoor u het volledige product vanuit elke hoek kunt bekijken, wat betekent dat u het beeld kunt manipuleren en ook het product meer in detail kunt bekijken. Bekijk het zij- of achterprofiel of de voorkant van een product met één druk op de knop.

Bij het voorschrijven van een product is het vaak moeilijk om het eindresultaat te visualiseren en het maakt niet uit hoeveel projectfoto's u ziet, het is soms niet eenvoudig om een gedetailleerd inzicht te krijgen in de componenten en het profiel - met behulp van onze 3D-beelden is dit probleem opgelost.

 

3D-Beeld Decofor

Hoe krijg ik toegang tot de 3D-productbeelden van Betafence?

De toegang tot onze 3D-productbeelden is snel en eenvoudig - zoek gewoon het product op onze website. Eenmaal op de betreffende pagina scrollt u naar beneden naar de sectie Technische Informatie en selecteert u het tabblad "3D-beelden". De afbeelding verschijnt met een bericht 'Click to load', klik op het bericht en de afbeelding verschijnt binnen enkele seconden.

 

 

 

 

Welke producten zijn beschikbaar ?

Er zijn 3D-beelden beschikbaar voor een breed scala aan Betafence-panelen, palen, draai-, schuif- en snelvouwpoorten. De onderstaande tabel geeft een overzicht van de beschikbare producten. Alle producten zijn gelinkt - klik op het gewenste product om direct naar de productpagina te gaan.

Kan ik het 3D beeld downloaden om te gebruiken in mijn bestektekst ?

Het eenvoudige antwoord is ja, elk beeld kan worden opgeslagen als een afbeelding - dit kan worden uitgevoerd in 2 eenvoudige stappen:

  • Stap 1: draai de productafbeelding naar de gewenste weergave
  • Stap 2: klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer de optie 'afbeelding opslaan als'.

Afbeeldingen worden automatisch opgeslagen als jpegs - als u andere formaten nodig heeft, kan dit in Paint of eender welke ontwerpsoftware. Het aantal productbeelden dat u kan opslaan is niet beperkt, herhaal gewoon de bovenstaande stappen voor elke hoek die u wenst vast te leggen.

CreaZEn 3d drawing

 

Ondersteuning bij het uitschrijven van bestekteksten

Van afbakening tot ontwerp en beveiliging kan een afrastering een aantal functies vervullen en is het soms moeilijk om te navigeren in de beschikbare technische specificaties en assortimenten. Wij zijn er om u te helpen! Betafence is wereldwijd de grootste fabrikant en leverancier van omheiningen. Met meer dan 140 jaar ervaring, blijft Betafence de standaard zetten voor uitmuntendheid in de perimeter protection industrie.

Ons interne team van experts wil graag met u samenwerken om het juiste systeem voor uw project te identificeren, van residentiële tot industriële toepassingen, en we zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

 

 


TOP