LEGAL NOTICE

Laatste update: 13-10-2023

Algemeen
Deze website wordt beheerd door Praesidiad Group Limited.
Neem in geval van problemen contact met ons op via het volgende e-mailadres: website@betafence.com
Praesidiad is de groepsmaatschappij van bepaalde merken, waaronder Hesco en Betafence.
 

Bedrijfsinformatie 

Praesidiad Group Limited
First Floor, 3120 Park Square
Solihull Parkway
Birmingham Business Park
Birmingham
B37 7YN
United Kingdom
VAT Registration number GB123376136

Inhoud
Betafence heeft de Betafence website geopend voor informatieve doeleinden. De informatie en prijzen die op de Betafence site worden verstrekt zijn uitsluitend voor informatiedoeleinden en zijn niet bindend voor Betafence- of Betafence-dealers of installateurs. De weergegeven kleuren geven slechts een algemene indruk van de echte kleuren en zijn ook afhankelijk van uw schermconfiguratie. Neem contact op met een Betafence-dealer of installateur om uw exacte gewenste toon te bepalen. 
De weergegeven opties zijn beschikbaar tegen een meerprijs, tenzij anders aangegeven. 
Betafence besteedt veel zorg aan het samenstellen van de inhoud van deze internetpagina's en zorgt ervoor dat deze regelmatig worden bijgewerkt. Ze zijn echter alleen bedoeld om niet-bindende algemene informatie te verstrekken en kunnen niet in de plaats komen van gedetailleerd individueel advies om de potentiële koper te helpen zijn beslissing te nemen. 
De technische kenmerken en uitrusting van de beschreven producten zijn slechts voorbeelden. Dergelijke kenmerken en materialen kunnen variëren afhankelijk van het land waar ze worden verkocht. Ze kunnen te allen tijde worden gewijzigd. U krijgt uitsluitend van uw Betafence-dealer of installateur bindende actuele specificaties over de kenmerken, apparatuur of kenmerken en prijzen van onze producten. 
Betafence garandeert niet dat de informatie op deze pagina's up-to-date, accuraat en volledig is, of dat ze te allen tijde ongestoord toegankelijk zijn.

Persoonlijke gegevens / gebruikersinput
Door uw gebruik van onze websites of verder contact met ons, kunnen wij persoonlijke gegevens over u verzamelen. Voor verdere details, inclusief de soorten persoonlijke gegevens die we kunnen verzamelen, de doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens kunnen gebruiken en uw wettelijke rechten met betrekking tot dergelijke persoonlijke gegevens, verwijzen we u naar ons Cookiebeleid en gegevensbeschermingsbeleid van de Groep.

Auteursrecht, industriële eigendom en kennisgeving van intellectuele eigendom
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praesidiad mag er geen commercieel gebruik worden gemaakt van de gegevens, of delen van gegevens, die op deze site worden gepresenteerd.
De presentatie en inhoud van deze site vormen samen een werk van intellectueel eigendom van Praesidiad en zijn als zodanig beschermd door de huidige wetgeving. Geen enkele reproductie en/of voorstelling, geheel of gedeeltelijk, van deze site mag worden gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Praesidiad NV. 

Handelsmerken
Alle handelsmerken, logo's en dienstmerken op deze site zijn eigendom van Betafence Holding, Praesidiad NV of derden. Het is verboden deze te gebruiken, permanent te downloaden, te kopiëren of te distribueren zonder de schriftelijke toestemming van Praesidiad NV, Betafence of derden, naargelang het geval. 

Hyperlinks 
De Betafence site kan hyperlinks bevatten naar andere websites, die volledig onafhankelijk van deze site zijn. Praesidiad NV geeft geen verklaring of garantie met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie in een dergelijke hyperlink of een andere internetsite, en toegang tot andere internetsites die gelinkt zijn aan de Betafence-site is op uw eigen risico. 

Beperking van aansprakelijkheid 
Praesidiad NV wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolgschade of speciale schade die voortvloeit uit of op enige wijze verband houdt met uw toegang tot of gebruik van de Betafence site, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies of schade veroorzaakt door virussen die uw computerapparatuur beïnvloeden of uw afhankelijkheid van informatie verkregen via de Betafence site. 

Update van het beleid 
Praesidiad NV behoudt zich het recht voor om dit beleid op elk gewenst moment bij te werken, en u wordt op dit moment uitgenodigd om deze pagina te bezoeken om het beleid te controleren bij elk bezoek aan de site. 

 

TOP