Landbouwer

Landbouwgrond, uitgestrekte bossen beschermen en ook een natuurlijke balans behouden is geen gemakkelijke taak. Al meer dan 135 jaar, helpt Betafence landbouw professionals om hun bezittingen te bechermen, zowel dieren, gewassen als bosgebied. Betafence biedt beveiligingen om dieren zowel buiten als binnen te houden. Bekijk ons assortiment en ontdek de omheiningsoplossing die bij u past!

Breaking news

Het beschermen van uw dieren, bossen en gewassen is een uiterst belangrijke taak. Of het nu gaat om varkensgaas, hertengaas, pluimveegaas of paardengaas, een boomgaard of de bescherming van uw gewassen, bij Betafence kunt u dankzij het ruime assortiment steeds iets vinden wat past bij uw noden. Hou uw dieren binnen of buiten met een gegalvaniseerde draad van Betafence. De Ursus gaasafrasteringen, ookwel schapengaas genoemd, is van uitstekende kwaliteit en is dankzij zijn kleinere mazen ook ideaal voor kleinere dieren. Voor hekken voor grotere dieren (denk maar aan koeien, varkens, herten en paarden), raden we u de Ursus Heavy en de Ursus Heavy AS aan. Draden met dikke diameter en de Ursusknoop geven de afrastering verhoogde rigiditeit en stevigheid. De Zincalu® Super-coating zorgt voor een lange levensduur. Interessante prijs- / kwaliteitsverhouding. 

Afrasteringen zoals Cyclone zijn gemaakt uit draden met hoge weerstand, een hekwerk die eenvoudig op te spannen is en die ervoor zorgt dat de impact over heel de omheining verdeeld wordt. Een gegalvaniseerd ijzerdraad garandeert de sterkte van de Betafence draden. 

De gelaste of geknoopte gazen zijn ideaal om te beschermen wat u dierbaar is. Professionele landbouwer of heeft u eerder een passie voor dieren? Met een hekwerk van Betafence zit u steeds op rozen! Ook het plaatsen van hek kan snel en eenvoudig. Zet u varkens veilig achter het Betafence varkensgaas! 

Wenst u meer informatie inzake omheiningen voor landbouwdoeleinden (standaard gaas, gegalvaniseerd varkensgaas, geknoopt gaas...), neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier. We helpen u graag verder.


TOP