Bookmark add to favoritesZu Favoriten hinzufügen Contacteer ons MediathekMediathek
Array ( )

WERKEN BIJ BETAFENCE
Marktleider in geïntegreerde perimeterbeveiligingssystemen

Betafence is een wereldmarktleider in de sector van geïntegreerde perimeterbeveiligingssystemen en omheiningsoplossingen. We beschermen kritieke infrastructuur en gevoelige sites in de publieke en de industriële sector alsook in de residentiële markt. Doorheen de jaren is Betafence geëvolueerd van een producent van afrasteringen tot een leverancier van Totale Perimeter Beveiligingsoplossingen. 

Werken bij Betafence betekent bijdragen tot de prestaties van een wereldwijde en dynamieke organisatie, gericht op verdere groei. Onze bedrijfscultuur is gevormd door onze waarden, innovatie en zin voor initiatief, wereldwijde samenwerking, klantgerichtheid, integriteit en verantwoordelijkheid. 

Onze mensen zijn sleutelfiguren om het bedrijf succesvol te maken en wij verplichten onszelf om diverse werkkrachten aan te trekken, zich verder te laten ontwikkelen en te belonen. We streven naar een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen en geloven sterk in gelijke kansen, eerlijkheid en diversiteit.

Als het zich verantwoordelijk voelen voor resultaten uw tweede natuur is en als u wilt bijdragen tot het success van Betafence, laat het ons weten door uw CV en ambities online via ons contactformulier in te vullen. 

travailler-emploi-betafence-portail-cloture-jardin

Betafence zoekt : 

 • Plant purchaser - Aankoper
  Wij zijn op zoek naar een aankoper om onze productiesite in Zwevegem te versterken.
  Bekijk hier de volledige vacature.
   
 • Material Master Coordinator
  Voor onze productiesite in Zwevegem zoeken we naar een Material Master Coordinator.
  Bekijk hier de volledige vacature.
   
 • SAP Business Analyst (FICO)
  Voor onze vestiging te Gent, zoeken wij de geknipte persoon die ons SAP team kan vervoegen als SAP Business Analyst.
  Bekijk hier de volledige vacature.
open
HAUT