WERKEN BIJ BETAFENCE
Marktleider in geïntegreerde perimeterbeveiligingssystemen

Werken bij Betafence betekent bijdragen tot de prestaties van een wereldwijde en dynamieke organisatie, gericht op verdere groei. We streven naar een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen en geloven sterk in gelijke kansen, eerlijkheid en diversiteit. Wilt u bijdragen tot het succes van Betafence? Laat het ons weten door uw CV en ambities online via ons contactformulier in te vullen. 

JOB VACATURES 

► Voor onze productiesite in Zwevegem zijn we momenteel op zoek naar een Chef Poederlaklijn

► Voor onze productiesite in Zwevegem zijn we momenteel op zoek naar een Technieker met passie voor elektriciteit
 

STUDENTEN / STAGIAIRS

► Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures beschikbaar.

 

Wenst u meer informatie over de manier waarop we de persoonsgegevens van sollicitanten verwerken? Raadpleeg dan ons beschermingsbeleid voor gegevens van sollicitanten.

Betafence is een wereldmarktleider in de sector van geïntegreerde perimeterbeveiligingssystemen en omheiningsoplossingen. We beschermen kritieke infrastructuur en gevoelige sites in de publieke en de industriële sector alsook in de residentiële markt. Doorheen de jaren is Betafence geëvolueerd van een producent van afrasteringen tot een leverancier van Totale Perimeter Beveiligingsoplossingen. 

Onze bedrijfscultuur is gevormd door onze waarden, innovatie en zin voor initiatief, wereldwijde samenwerking, klantgerichtheid, integriteit en verantwoordelijkheid. Onze mensen zijn sleutelfiguren om het bedrijf succesvol te maken en wij verplichten onszelf om diverse werkkrachten aan te trekken, zich verder te laten ontwikkelen en te belonen.


TOP