FORUM
Ons magazine voor professionelen

Betafence is door de jaren heen geëvolueerd van producent van afrasteringen naar leverancier van Totale Perimeter Oplossingen en Service. De aanpak is specifiek gericht om de vereisten van uw project nauwkeurig te gaan bepalen en daarbij ook de meeste geschikte oplossing te kunnen aanbieden. 

Projecten die doorheen de jaren werden gerealiseerd,  informatie omtrent nieuwe producten, duurzaamheid, kwaliteit, etc. werden samengebundeld tot een magazine. Hét magazine voor professionelen. Er werd een nadruk gelegd op niet enkel lokale projecten maar ook internationale projecten komen aan bod. 

Neem een kijkje in onze Forum edities en laat u inspireren!
 

Forum 2018-1

In de nieuwste Forum editie, 2018-1, toont Betafence u weer tal van zijn nieuwste projecten en producten. De volgende zaken kwamen onder andere aan bod: Westdam in Zeebrugge, de luchthaven van Deurne, de spoorwegen van Luxemburg, ... Wist u trouwens dat Betafence een aantal nieuwe producten heeft gelanceerd? Zowel Publifor HVM als Blokad werden in de kijker gezet. Laat u inspireren!
 

Forum 2017

In onze Forum editie van 2017, leest u meer over enkele projecten die in 2017 werden gerealiseerd. Organisaties zoals Ford, voetbalclub KAA Gent, Infrabel, etc. daagden ons uit met hun project omtrent beveiliging, privacy en veiligheid. Maar ook nieuwe producten zoals onze CreaZen, HoriZen, Faldivia, Publifor en Moduguard werden eens extra in de verf gezet. 
 

Forum 2016

In 2016 werd een editie uitgegeven met een reeks van verschillende projecten voor zoals Pairi Daiza, PSG Group, Kasteel van Beersel, Blaarmeersen, ... Ook artikels inzake duurzaamheid, ruimtegebruik en veiligheid worden uitgebreid weergegeven. Neem een kijkje en laat u inspireren. 


TOP