Bookmark add to favoritesZu Favoriten hinzufügen Contacteer ons MediathekMediathek
Array ( )

BETAFENCE APPLICATIES
Ontdek en ga zelf aan de slag

1. Simulator voor Betafence afsluitingen

Ontwerp zelf een omheining met deze configurator

Je kan voortaan zelf de beste afsluiting voor jouw toepassing selecteren met de Betafence simulator. Deze app/online versie maakt het mogelijk de Betafence-producten in jouw omgeving voor te stellen. Na het analyseren van de wensen en noden, kreeg onze configurator een update en werd hij in een nieuw jasje gestoken! Deze simulator is ideaal om jouw project te gaan voorbereiden en samen te stellen. In slechts enkele stappen, visualiseer je jouw huis of tuin met een Betafence omheining of poort. Ontdek zelf!

1 - Ga naar onze applicatie door te klikken op de bovenstaande banner (voor te gebruiken op de laptop). Liever via de tablet (de applicatie is niet beschikbaar op smartphones)? Download de applicatie via de Google of Apple store, zoek Betafence en kies voor 'Simuleer uw afsluiting'. De applicatie is beschikbaar in Engels, Frans en Nederlands. Duits en Italiaans komen er zo snel mogelijk aan.

2 - In 5 stappen kan je jouw omheining of poort gaan simuleren. Je neemt een foto met je tablet, laadt een foto op vanaf je PC of je kies een foto uit de bilbiotheek en je kan beginnen!

3 - Ga aan de slag! De configurator begeleidt je door het proces:

  • Kies de lengte van de eerste zijde
  • Dan kies je het type omheining die je wenst te plaatsen
  • Positioneer de omheining op de juiste plaats en kijk of er een aanpassing moet gebeuren betreffende de schaal.
  • Klaar? Herhaal de stap opnieuw indien je meerdere zijden nodig hebt.
  • Vergeet tenslotte je project niet op te slaan wanneer alles volgens jouw wens is ontworpen.

4 - Is jouw project klaar? Of wil je een ander model uitproberen? Wat dacht je van CreaZen of Zenturo Classic? Creëer een nieuw project en je kan weer verder. Je bent hier tenslotte de architect!

5 - Deel de foto met vrienden via sociale media of stuur het door naar een locale retailer of plaatser. Ze helpen je graag verder dit project te realiseren.

Ontdek de simulator hier en laat je inspiratie de vrij loop gaan! 

 

2. HoriZen® Configurator

In 2017 stelden we ons nieuwe product HoriZen® voor. Een moderne privacy omheining bestaande uit verschillende panelen die voor een eigentijdse of natuurlijke look zorgen. Dankzij de HoriZen® Configurator kan je nu zelf online je HoriZen® omheining gaan ontwerpen. Kies de materialen, kleur, afmetingen en aanschouw jouw eigen ontworpen HoriZen omheining. Klik hier voor de HoriZen® configurator.

Wil je graag meer uitleg over hoe de configurator werkt? Klik hier voor onze HoriZen® Configurator Handleiding. 

HoriZen configurator
open
HAUT