OPZOEK NAAR DE PERFECTE TUINOMHEINING: GETUIGENIS
De Zenturo Super gevulde wand

27/09/2018

Anne L. uit Auderghem was op zoek naar een omheining en een poort die in perfecte harmonie zijn voor haar terras. Na een zoektocht op het internet en een bezoek aan Betafence's stand op Batibouw, ontdekte ze de perfecte oplossing: een muur gevuld met Zenturo Super panelen. Lees hier haar getuigenis: 

"We wilden een groen gaas dat zeer beschadigd was, vervangen door een elegante en stevige omheining. We hadden het gevoel dat het regelmatig door mensen werd overstapt of het gaas probeerden te beklimmen om toegang te krijgen tot de omliggende tuinen. Daarnaast hadden we ook iets nodig dat gemakkelijk te monteren was, want we zijn geen professionals.

Tijdens het surfen op het internet zag ik allerlei systemen en materialen en ontdekte ik uiteindelijk de gevulde wand van Betafence. We zagen de foto's, lazen de uitleg bij de tekeningen, bekeken de installatie video en kozen voor deze oplossing die een goede prijs-kwaliteitverhouding bood.

Zenturo Super gevulde wand
Zenturo Super gevulde wand van Betafence

We hebben gekozen voor Betafence producten volgens de aanbevelingen van de site, in de kleur antraciet, die het best past bij ons terras en de stenen.

Wij zijn zeer tevreden met onze keuze: het resultaat is elegant, sober en past perfect in de omgeving. Zelfs onze architect, die aanvankelijk sceptisch was toen we hem over het project vertelden, was zeer overtuigd van het resultaat. Het moeilijkste deel was de voorbereiding van de funderingen, maar dankzij de hulp van een paar vrienden om het beton te gieten, zijn we erin geslaagd".

Met de nieuwe Zenturo Super panelen kan je je omheining nu nog mooier en creatiever ‘invullen’. Deze Zenturo Super panelen lenen zich als geen andere tot tuinwanden en –omheiningen waarin ook natuurlijke elementen als stenen en hout bijdragen tot een nog mooier, esthetischer effect. Met het Zenturo Super paneel introduceert Betafence een paneel met nog kleinere mazen: 50x50mm en 100x50mm waardoor er nog meer variatie mogelijk wordt. Ook kleinere keien, schors en houtsnippers kunnen nu mooi in de panelen verwerkt worden zonder dat ze door de mazen glippen.

Zenturo classic draaipoort

Een winnende combinatie

Om het geheel af te sluiten koos familie L. voor een enkele draaipoort met Zenturo Classic design. Een stevige, duurzame poort die daarenboven ook stijlvol is. Perfect te combineren met de Zenturo Super gevulde wand. Het biedt je tuin een stijlvolle toegang!

Want je tuin is uniek, je omheining dus ook…

 

 

 

 

 


TOP