BETAFENCE GABION STONEWALL WINT DOBBIT BEST CHOICE AWARD

27/09/2018

Dobbit is elk jaar opzoek naar de nieuwste DIY-producten in België. Om innovaties aan te moedigen reiken ze hiervoor elk jaar ook een award uit, de Dobbit Best Choice Award. De Dobbit Best Choice Award werd onderverdeeld in 8 categorieën met binnen elke categorie diverse genomineerde merken. De Dobbit TV kijkers en lezers hadden de kans om per categorie te stemmen voor hun favoriete product. In totaal zijn er meer dan 12 000 stemmen uitgebracht.

Binnen de categorie "Tuinproducten" waren 7 producten genomineerd met onder andere de Betafence Gabion Stonewall, de geluiddempende gevulde wand. Met trots kunnen we aankondigen dat de Betafence Gabion Stonewall gisterenavond, 21/06/2018, de award in ontvangst mochten nemen. Een hele eer! We willen daarvoor ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die gestemd heeft op de Gabion Stonewall. We zullen het Dobbit Best Choice-label met trots dragen!

Gabion Stonewall wint Dobbit Best Choice Award

Wil je graag meer weten over de Gabion Stonewall? Ontdek meer! Wist je trouwens dat na testen in een erkend labo volgens de ISO normen 10140-2 en 717-1, bleek dat de gevulde wand het directe geluid halveert! Daarenboven bevat de Gabion Stonewall een uniek paalconcept voor het construeren van een gevulde wand waarbij de palen na het vullen van de wand niet meer zichtbaar zijn. Een aspect die zowel stevigheid als esthetiek waarborgt.

Dobbit Best Choice
Dobbit Best choice award
Betafence wint Dobbit Best Choice Award

TOP