BETAFENCE PARTNER VAN IJSSCULPTUREN BRUGGE
Disneyland Paris viert zijn verjaardag!

28/11/2017

Het IJssculptuurfestival in Brugge viert de 25ste verjaardag van Disneyland Paris vanaf zaterdag 25 november 2017. Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in ijs met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars in de hoofdrollen.

Ongeveer 40 kunstenaars, van over heel de wereld, gingen aan de slag en creëerden uit niet minder dan 25 vrachtwagens kristalhelder ijs, een ijspaleis van 1000 m². De sculpturen van 2 tot 6 m hoog zijn gebouwd onder een dak van een reusachtige koelkast. De temperatuur bedraagt er -6°C. Een dikke jas en warme kledij is aanbevolen. Het kasteel van Doornroosje, geliefde figuren van Disney, superhelden van Marvel, personages van Pixar en Star Wars, etc., je kan ze komen ontmoeten op het ijsscultuurfestival in Brugge van 25.11.2017 t.e.m. 07.01.2018. Meer info over het festival vind je hier.

Als trotse partner van het IJssculptuurfestival geven we graag 50 gratis duotickets weg! Wil je graag tickets winnen voor dit magische event in Brugge?

Ijssculpturen Brugge - Betafence

Wat moet je doen? 

* Like de Facebook pagina van Betafence Benelux

* Like de Facebook post van de winactie

* Zoek het antwoord op de volgende vraag: 'Hoeveel bedraagt de temperatuur in het ijspaleis?' en plaats het in de reacties van onze winactie post op Facebook. 

 

Je kan meedoen met deze winactie van 29 november 2017 t.e.m. 5 december 2017 13u.

Hou onze Facebook pagina ook zeker in de gaten voor tickets voor de ijssculpturen in Luik!

 

Het wedstrijdreglement

1. Organisator: Betafence Belgium NV. Adres : Blokkestraat 34B 8550 Zwevegem.
2. Wedstrijd: In deze actie moet u zowel de Facebook-pagina van Betafence Benelux liken, als de betreffende post op de pagina van Betafence Benelux. Daarnaast moet u onder de foto via een reactie het antwoord geven op de vraag "Hoeveel bedraagt de temperatuur in het ijspaleis?". Het antwoord kan gevonden worden op deze pagina. Iedereen mag deelnemen aan de wedstrijd, maar kan pas winnen na het liken van het betreffence bericht en de Betafence Benelux-pagina, en moeten het juiste antwoord geven op de wedstrijdvraag onder de foto.
Deelnemen kan tot en met dinsdag 5 december 2017 tot 13u00. Iedereen kan slechts één keer deelnemen. De winnaars worden op de hoogte gebracht op Facebook op woensdag 6 december 2017. Daarna zullen zij hun adres moeten doorsturen via een privébericht, zodat wij hen per post de prijs kunnen bezorgen. 
3. Prijs: De prijs is 2 toegangskaarten per winnaar voor de IJssculpturen in Brugge. Het festival loopt van 25 november 2017 t.e.m. 7 januari 2018. De tickets worden per post aan de winnaars bezorgd. We geven in totaal 50 x 2 tickets weg.
4. Disclaimer: De organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.
5. Facebook kan niet geassocieerd worden met de promotie, Facebook ondersteunt of voert deze promotie op geen enkele wijze uit. Facebook kan dus ook niet verantwoordelijk worden gesteld bij eventuele problemen. De deelnemers verschaffen informatie aan Betafence Belgium NV en niet aan Facebook.
6. Privacy: De gegevens van de deelnemers en de winnaars worden voor geen enkel ander doeleinde gebruikt en zullen niet aan derden worden doorgegeven.