BETAFENCE TROUWE SPONSOR VAN CYCLOCROSS IN OTEGEM
Lokaal initiatief met internationaal bereik

15/12/2017

Betafence bevestigt haar regionale engagement en hernieuwt de samenwerking met de Koninklijke Wielerclub Otegem Boven vzw, organisatoren van de ‘Internationale Betafence Cyclo-cross’ in het West-Vlaamse Otegem. De wedstrijd, die een dag na het Belgisch Kampioenschap wordt gereden, is in 2018 aan zijn 50ste editie toe. Het ingenieuze nadarconcept van Betafence, CycloSecure, is ook op maandag 15 januari 2018 weer prominent aanwezig op het parcours en langs de laatste rechte lijn.

Betafence (Zwevegem) steunt de cyclocross van Otegem al enkele jaren en neemt dan ook graag van de gelegenheid gebruik om de organisatie te feliciteren met hun gouden jubileum en het 70-jarig bestaan van Otegem Boven. Het sportevenement is uitgegroeid tot een vaste waarde in het veldkoerscircuit. Toprenners zoals Jolien Verschueren zijn uiteraard ook van de partij! De organisatoren gaan ieder jaar opnieuw enthousiast de uitdaging aan om de veldrit en alles wat daarbij komt kijken, te laten slagen. Voor hoofdsponsor Betafence is deze wedstrijd dan ook het ideale platform om haar regionale naambekendheid te promoten.

Ook tijdens deze 50ste editie van de veldrit Otegem plaatst Betafence haar CycloSecure-nadars. Net als op andere veldrit crossen zijn ook de organisatoren van de ‘Internationale Betafence Cyclocross’ in West-Vlaanderen overtuigd van het nut en de degelijkheid van de nadars.       

 

Voor de renners zelf zijn ze onlosmakelijk gekoppeld aan meer veiligheid. Vooral in de laatste rechte lijn zijn de CycloSecure-elementen  - zonder uitstekende pootjes aan de kant van de renners en zonder open ruimte onderaan de naar achter hellende nadar -  een essentiële bijdrage aan een veilige sprint.  

Ook logistiek gezien bieden de nadars interessante troeven. De afzonderlijke elementen zijn langer en verhogen het gebruiksgemak bij plaatsing en demontage. Tijdens de ‘Internationale Betafence Cyclocross’ van 15 januari as. zijn de nadars aan de aankomst gereserveerd voor de publicitaire banners van Betafence. Logo, naam en rode kleur zullen dankzij het licht hellende ontwerp van CycloSecure meteen in het oog springen.

Bij de elite dames was Sanne Cant de beste en bij de elite heren was het Matthieu Van der Poel.

Voor meer informatie

Betafence Belgium NV – Sales Benelux – Blokkestraat 34b – 8550 Zwevegem – 
Tel. +32 56 73 46 08 - Ingrid.Lassuyt@betafence.com