COVID-19 COMMUNICATIE
Praesidiad communicatie

23/04/2020

Praesidiad communication

Beste gewaardeerde klanten,

 

Eerst en vooral hoop ik dat u en uw familie veilig en in goede gezondheid zijn.

Bij Praesidiad zijn we gefocust gebleven op het welzijn van onze medewerkers en op het ondersteunen van onze klanten in deze uitdagende tijden. We doen ons uiterste best om te leveren volgens uw behoeften, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat onze medewerkers de sociale afstand en de adviezen en initiatieven van de lokale autoriteiten respecteren.

Ik kan bevestigen dat we in deze periode producten in heel Europa en de EMENA*-regio hebben kunnen produceren en verzenden en dat we vanuit onze fabrieken en magazijnen in de hele regio kunnen blijven leveren.

Aangezien we veranderingen beginnen te zien in het advies aan het bedrijfsleven van de lokale overheid, zullen we de komende weken er ook zijn om u te bevoorraden als en wanneer u uw activiteit terug opstart.

Ik wil al onze klanten bedanken voor hun begrip en steun en het Praesidiad-team voor hun professionaliteit in extreem moeilijke tijden.

Onze partner-relaties zijn nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Terwijl we de weg naar herstel beginnen, na een gebeurtenis zonder voorafgaande, zullen we uw bedrijf nu en in de toekomst blijven ondersteunen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Alex Lever

VP GM EMENA*

 

*EMENA: Europa, Midden-Oosten en Noord-Afrika (Europe, Middle East, and North-Africa)


TOP