FALDIVIA SPEEDGATE : BEKIJK DE VIDEO EN ONTDEK DE UNIEKE VOORDELEN

09/03/2021

De laatste jaren is de vraag naar snelvouwpoorten zoals de Faldivia Speedgate exponentieel gegroeid. Het is immers een goed alternatief voor een schuifpoort-slagboomcombinatie en biedt een aantal unieke voordelen.

Aan het nieuwe Faldivia model dat in de Poolse Betafence vestiging geproduceerd wordt, gingen uitgebreide discussies vooraf met gecertificeerde veiligheidsexperts.

“In navolging van de adviezen van die experts voerden we een aantal designingrepen door, voornamelijk rond de insluitingszones en onderloopbeveiliging”, vat Product Manager Kris Van Waes de verbeteringen samen. “Daardoor is de Faldivia Speedgate nu de absolute benchmark in de markt en dit op alle niveaus. Zowel qua kwaliteit, operationele prestaties als qua veiligheid.

De nieuwe Faldivia Speedgate is CE gecertificeerd door TUV, zowel voor de UK als voor de Europese Unie.

Faldivia snelvouwpoorten bestaan in enkele uitvoering (1 vleugel, 2 secties) en ook in dubbele uitvoering (2 vleugels, 4 secties). Zo is een vrije doorgang van liefst 12 meter breed mogelijk met een hoogte van 2,4 meter of zelfs 4 meter bij een vrije doorgang van 8 meter.

“Door die brede productrange kan Faldivia ongeveer in alle omstandigheden toegepast worden”, zo gaat Kris Van Waes verder. “Zeker in combinatie met het brede aanbod van invullingen volgens de gewenste veiligheidsgraad.”

Ontworpen als een 'plug & play' product kan de Faldivia Speedgate geplaatst en operationeel zijn in nauwelijks 3 uur. De krachtige 0,37 KW Daab motor, geïnstalleerd bovenop de paal, laat toe om een openingssnelheid te halen tot 1 meter per seconde, wat ruim 3 keer sneller is dan de snelste schuifpoort. Naast het magnetische sluitsysteem is er slimme technologie ingebouwd die heel wat programeeropties verschaft. Verder kan Faldivia voorzien worden van bijkomende toegangscontrolemiddelen.

Standaard is Faldivia voorzien van 6 veiligheidsstrips, twee paar fotocellen en LED verlichting.

“De Faldivia gebruikt de modernste technologie en wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden,” besluit Kris Van Waes. “Deze snelvouwpoort is gewoon de nieuwe norm wat betreft veiligheid, beveiliging en toegangscontole.”


TOP