NIEUW PARTNERPROGRAMMA VAN BETAFENCE
Ontworpen om een langetermijnrelatie te bevorderen

21/02/2021

 Bij Betafence zijn we trots op de kracht en de dekking van het distributienetwerk dat we samen de afgelopen 140 jaar hebben opgebouwd.

Partner-Program Betafence

 

Introductie van het nieuwe Betafence Partner Programma

Onze verdelers zijn van cruciaal belang voor het succes van Betafence.  Zij leveren lokale expertise en producten aan installateurs en eindgebruikers in een breed scala van toepassingen.  Ons Partnerprogramma is ontworpen om een win-win relatie en langdurige samenwerking tussen Betafence en onze Distributeurs te versterken en te bevorderen. 

Wij zijn bijzonder trots op de langdurige, loyale relaties die wij met veel van onze Partners hebben opgebouwd en dat willen we belonen. We verlenen vlot toegang tot onze portfolio’s, maken nieuwe innovaties in een vroeg stadium bekend, bieden de mogelijkheid om bij te dragen aan het aanbod en mee de toekomst vorm te geven.

Betafence Partner Programme Certificates

Het Partner Programma bevat 4 progressieniveaus

The Betafence Partner Programme is ontworpen om onze klanten te ondersteunen in hun business, om groei te stimuleren en te belonen en ons in staat te stellen onze bestaande relaties te verzorgen, terwijl we ook nieuwe klanten aantrekken.

We kijken uit naar een wederzijds succesvol jaar met onze Betafence Partners.


TOP