SCREENO LINE COMPOSIET
Privacy - stijlvol aangekleed

19/03/2024

Ontdek onze nieuwste privacy oplossing, compatibel met onze 3D draadpanelen : Screeno® Line Composiet. Dit elegante product zal uw 3D omheiningspanelen stijlvol aankleden en u onmiddellijk privacy bieden. De combinatie van composiet en aluminium zorgt voor een perfecte afwerking, een uitzonderlijk comfort en een look die uw buitenruimte zal opwaarderen. Bovendien met een garantie van 10 jaar !

 

Composiet Privacy

Milieuvriendelijk privacy systeem

Betafence is al meer dan 20 jaar gekend als toonaangevend leverancier van privacy systemen voor 3D omheiningspanelen.

In het begin van de jaren 2000 was Collfort® het allereerste product van Betafence, uit natuurlijk hout, om een 3D-omheining te vullen. Het was meteen een succes en de vraag evolueerde naar PVC, een licht en gemakkelijk te onderhouden materiaal. Het assortiment Screeno® Line PVC werd toegevoegd aan ons assortiment.

Recent is de vraag naar milieuvriendelijke producten geëvolueerd, en composietmaterialen hebben hun intrede gedaan. Ze hebben hun vele voordelen al bewezen :

  • Rotbestendig
  • Stevig
  • UV-bestendig
  • 100% recycleerbaar

SCREENO LINE COMPOSIET : de perfecte combinatie van composiet en aluminium

Het kiezen van een privacy omheining is niet eenvoudig. Betafence heeft het allerbeste in haar composiet privacy kits verwerkt, en biedt u een oplossing die eenvoudig te installeren is. Screeno Line Composiet bestaat uit verticale composiet latten die gemakkelijk in uw 3D draadpanelen schuiven (mazen van 50 mm) en aluminium profielen voor een eenvoudige plaatsing, stevigheid en elegantie :

  • Eenvoudige plaatsing : het onderprofiel, geleverd in 2 stukken van 1,25 m, wordt vastgeklikt op de onderste draden van uw afrasteringspaneel.
  • Stevigheid : de trapeziumvormige profielen die in de 3D plooien van het paneel gepositioneerd worden, zorgen voor stevigheid en een uitstekende ondersteuning van de latten, die niet bewegen bij schokken of in de wind.
  • Elegantie : het bovenste topprofiel, ook geleverd in 2 lengtes van 1,25 m, werkt het paneel harmonieus af aan de bovenkant.

Niets is optioneel, alles is inbegrepen in uw pakket, dus geen verrassingen bij de montage.

Composiet Privacy

Het privacy assortiment Screeno® Line Composiet

Uit voorraad leverbaar in 3 kleuren en 6 hoogtes  :. 

Antraciet composiet latten + aluminium profielen RAL 7016S

► Grijze composiet latten + aluminium profielen RAL 7039S

Zandkleurige composiet latten + aluminium profielen RAL 1001S

Met één Kit kunt u een Nylofor® 3D+, 3D, 3DPro, 3D Light, 3D Essential en Bekafor paneel volledig aankleden..

Wat bevat een Screeno Line Composiet kit/pakket ?

Elk pakket bestaat uit :

48 composiet tussenlatten met een breedte van 44 mm x een dikte van 4.3 mm

2 composiet eindlatten met een breedte van 31.1 mm x een dikte van 4.3 mm

2 aluminium onderprofielen met een afmeting van 17.5 x 21.6 mm.

Trapeziumvormige aluminium profielen van 41.3 x 18 mm, met een EPDM (synthetisch rubber) inzetstrip om de wrijving te beperkten.  Het aantal profielen hangt af van de hoogte van de kit  :
    - 4 x 1.25 m voor de hoogtes :1.03 et 1.23 m
    - 6 x 1.25 m voor de hoogtes : 1,53, 1.73 en 1.93 m
    - 8 x 1.25 m voor de hoogtes : 2.03 m

2 aluminium topprofielen met een afmeting van 15.9 x 39.4 mm
    
 


 

De Screeno Line Composiet garantie

 

Met onze Screeno Line Composiet privacy kits kiest u voor duurzame ontwikkeling en kwaliteit. De kits zijn gemaakt van materialen die 98% gerecycleerd materiaal bevatten en 100% recycleerbaar zijn, en genieten een Betafence garantie van 10 jaar. Deze garantie garandeert de stabiliteit van de composiet latten in een omgeving met temperaturen van -20°C tot +50° Celsius.

Deze garantie is echter niet van toepassing op schade veroorzaakt tijdens de behandeling, installatie of na de installatie wanneer het product wordt gebruikt voor andere doeleinden dan die waarvoor Betafence het heeft bedoeld. De garantie dekt geen directe of indirecte schade veroorzaakt door wind. Zie onze garantievoorwaarden op deze pagina. 

 


TOP