CATALOGI EN BROCHURES
voor professionals / industriële & publieke sector

Catalogi 2017

Productcatalogus 2017
De behoefte aan veiligheid wordt steeds groter en groter. Wij helpen je graag deze veiligheidbehoefte van je klant of je eigen bedrijf te voldoen. Aan de hand van de productcatalogus bieden we je een overzicht van ons hele assortiment. U krijgt een uitgebreid zicht op onze paneelsystemen, gelaste gazen, geknoopte en geweven gazen, privacy oplossingen, toegangscontrole, schanskorven, etc. 

 

 

High Security 2017
In onze huidige maatschappij is de behoefte aan veiligheid een basisbehoefte geworden. Betafence ontwikkelt perimeteroplossingen die specifiek zijn aangepast aan elke beveiligingsbehoefte. Deze brochure geeft je een oplossing op specifieke hoge beveiligingsproblemen. Zowel fysieke perimeters, mobiele hoge veiligheidsoplossingen, toegangscontroles als perimiter intrusiedetectiesystemen komen uitgebreid aanbod. Ontdek!

 

Productbrochures

Securifor® Productbrochure
Binnen het brede gamma van veiligheidsafrastering bieden Securifor producten jou en je klanten een hoog veiligheidsgevoel. Kleine maasopeningen en een zware draaddiameter zorgen voor een onbeklimbare afrastering. Mensen binnen of buitenhouden? Op Securifor kan je altijd rekenen. Bekijk onze productbrochure van Securifor en ontdek de verschillende mogelijkheden.

 

 

Productbrochure Nylofor®
Op zoek naar paneelafsluitingen die zowel de eigenschappen stevigheid, veiligheid én esthetiek bevatten? Zoek niet langer verder en neem een kijkje in ons paneelafsluiting systeem Nylofor. Deze brochure geeft je een overzicht van ons talrijk assortiment Nylofor producten. De panelen bestaan in de meest diverse uitvoeringen, hoogtes en breedtes.

 

Inspiratiegidsen

Inspiratiebrochure HoriZen®
Het HoriZen systeem biedt jou en je klanten de privacyoplossing. Dit makkelijk te installeren omheining kan eindelos gepersonaliseerd worden door het grote assortiment aan materialen en kleuren. De plankpanelen zijn verkrijgbaar in onder andere composiet, aluminium, glas, laminaat, etc. 

 

 

Zenturo® inspiratiegids
Bekijk deze Zenturo afbakening, dé all in one oplossing voor talloze afrasterings- en decoratieve toepassingen. Te personaliseren dankzij de Flexo strips, Zenturo Pixels en Perfo strips. Ook Zenturo Super heeft een hoog design gehalte. De panelen kunnen als alleenstaande omheining gebruikt worden of om gevulde wanden mee te maken.

Wil je graag meer weten?

Neem dan zeker ook eens in kijkje in onze Forum magazines. Hét magazine voor professionelen vol met leuke projecten, producten, weetjes en interessante artikels.

ONTDEK FORUM HIER

 


TOP