BEKAFOR CLASSIC - LANDEN

Bekafor® Classic In Landen realiseerden de bewoners van een private woning een afrastering met behulp van Bekafor® Classic.

Gekozen werd voor een aaneenschakeling van panelen in antraciet, met een hoogte van 123 cm. De omheining fungeerde als elegante afscheiding tussen de oprit voor de garage en het aangrenzende tuinterras en gazon. De Bekafor® Classic afrastering werd dan ook geplaatst op een stenen ondergrond. Voor de bijbehorende palen werd telkens een uitsparing voorzien. Het paneel tegen de garagemuur werd bevestigd met speciale beugels. Het resultaat is een discreet aanwezige omheining die zorgt voor de nodige transparantie naar de gevarieerde beplanting in de tuin. De doorgang tussen oprit en tuin gebeurt via de bijpassende Bekafor® Classic enkele draaipoort.

De troeven op een rij:

  • Het klassieke, eenvoudige design van Bekafor® Classic integreert zich naadloos in de omgeving en creëert een gemoedelijke sfeer in de tuin. Een residentiële, duurzame afrastering die discreet aanwezig is. Wie meer privacy wil, kan ervoor kiezen de panelen op te vullen met Bekafor Collfort en Bekafor Screeno Line.
  • Wat de omgevingssituatie ook is, met alle elementen van het Bekafor® Classic systeem
  • panelen in verschillende hoogtes, bijpassende palen, beugels en toebehoren zoals voetstukken, hoekklemmen en muurbevestigingen
  • wordt een afrastering gerealiseerd die voldoet aan de vereisten. De gemakkelijke installatie, bijvoorbeeld zelfs op een muurtje of op een betonnen oppervlak, is een essentieel pluspunt.
  • Bekafor® Classic heeft een gewaarborgde kwaliteit en lange levensduur. De hoogwaardige panelen in verzinkte staaldraad worden met een perfecte hechting geplastificeerd.

De samenstellende delen: Het assortiment Bekafor® Classic panelen omvat zes afmetingen, telkens met een breedte van 2000 mm en diverse hoogtes, meer bepaald 630, 1030, 1230, 1530, 1730 en 2030 mm. U kiest de hoogte die het best bij de omgevingssituatie past.

De diverse samenstellende elementen in detail:

  • De panelen hebben aan één zijde verticale prikkels (30 mm) die opwaarts geplaatst worden bij een paneelhoogte vanaf 153 cm. De panelen zijn extra stevig dankzij de horizontale 3D-versterkingen. Ook de horizontale en verticale draaddiameter (resp. 4,5 mm en 4,0 mm) dragen daartoe bij.
  • De panelen worden gecombineerd met metalen Bekaclip-palen. Deze hebben een diameter van 48 mm. De panelen worden aan deze palen bevestigd met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde Bekafor® beugels. Wanneer wordt geopteerd voor de panelen in combinatie met Collfort houten latten of Screeno Line PVC latten voor meer privacy, dienen Bekaclip-palen met een grotere diameter (60 mm) te worden gebruikt.

Om de omheining helemaal sluitend te maken, zijn er de enkele of dubbele Bekafor® Classic draaipoorten. Ook enkele Bekafor® Essential draaipoorten zijn compatibel. Materiaaleigenschappen:

De Bekafor® Classic panelen zijn gefabriceerd uit verzinkte draad. Een specifiek voorbehandelingsprocédé zorgt voor een optimale adhesie met de eindlaag in PVC. Ook de palen zijn in- en uitwendig verzinkt met een min. laagdikte van 275 g/m² (beide zijden gecombineerd), conform Euronorm 10346. Ook hier worden achtereenvolgens nog een adhesie- en een in polyester geplastificeerde laag aangebracht.

Gerelateerde referenties

TOP