BEKAFOR CLASSIC - NINOVE - BELGIË

Een tijd geleden werden de bewoners van een vrijstaande woning in Ninove slachtoffer van een inbraakpoging.

Om huis en tuin in de toekomst tegen dergelijk onheil te beschermen, gingen ze op zoek naar een nieuwe, stevige omheining. Na het traditionele groen van de vorige afrastering was het tijd voor een moderne toets. De keuze viel op een Bekafor® Classic omheining van Betafence, in hedendaags antraciet, bestaande uit panelen met hoogtes van 173 en 203 cm. Belangrijk aspect voor deze huiseigenaars was de mogelijkheid om de omheining zelf te plaatsen. Met Bekafor® Classic bleek dat geen enkel probleem. Op aanraden van Betafence werden de schroeven van de beugels uitgeboord, om zeker te zijn dat potentiële vandalen niets zouden kunnen demonteren. Het resultaat is een mooie, kwalitatieve paneelafsluiting met hoogwaardige bevestigingssystemen.

De troeven op een rij:

Het klassieke, eenvoudige design van Bekafor® Classic integreert zich naadloos in de omgeving en creëert een gemoedelijke sfeer in de tuin. Een residentiële, duurzame afrastering die discreet aanwezig is. Wie meer privacy wil, kan ervoor kiezen de panelen op te vullen met Bekafor Collfort en Bekafor Screeno Line.

  • Wat de omgevingssituatie ook is, met alle elementen van het Bekafor® Classic systeem
  • panelen in verschillende hoogtes, bijpassende palen, beugels en toebehoren zoals voetstukken, hoekklemmen en muurbevestigingen - wordt een afrastering gerealiseerd die voldoet aan de vereisten. De gemakkelijke installatie, bijvoorbeeld zelfs op een muurtje of op een betonnen oppervlak, is een essentieel pluspunt.
  • Bekafor® Classic heeft een gewaarborgde kwaliteit en lange levensduur.

De hoogwaardige panelen in verzinkte staaldraad worden met een perfecte hechting geplastificeerd. De samenstellende delen: Het assortiment Bekafor® Classic panelen omvat zes afmetingen, telkens met een breedte van 2000 mm en diverse hoogtes, meer bepaald 630, 1030, 1230, 1530, 1730 en 2030 mm. U kiest de hoogte die het best bij de omgevingssituatie past.

De diverse samenstellende elementen in detail:

  • De panelen hebben aan één zijde verticale prikkels (30 mm) die opwaarts geplaatst worden bij een paneelhoogte vanaf 153 cm. De panelen zijn extra stevig dankzij de horizontale 3D-versterkingen. Ook de horizontale en verticale draaddiameter (resp. 4,5 mm en 4,0 mm) dragen daartoe bij.
  • De panelen worden gecombineerd met metalen Bekaclip-palen. Deze hebben een diameter van 48 mm. De panelen worden aan deze palen bevestigd met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde Bekafor® beugels. Wanneer wordt geopteerd voor de panelen in combinatie met Collfort houten latten of Screeno Line PVC latten voor meer privacy, dienen Bekaclip-palen met een grotere diameter (60 mm) te worden gebruikt.
  • Om de omheining helemaal sluitend te maken, zijn er de enkele of dubbele Bekafor® Classic draaipoorten. Ook enkele Bekafor® Essential draaipoorten zijn compatibel.

Materiaaleigenschappen: De Bekafor® Classic panelen zijn gefabriceerd uit verzinkte draad. Een specifiek voorbehandelingsprocédé zorgt voor een optimale adhesie met de eindlaag in PVC. Ook de palen zijn in- en uitwendig verzinkt met een min. laagdikte van 275 g/m² (beide zijden gecombineerd), conform Euronorm 10346. Ook hier worden achtereenvolgens nog een adhesie- en een in polyester geplastificeerde laag aangebracht.

Gerelateerde referenties

TOP