BEKAFOR COLLFORT - SINT-GENESIUS-RODE - BELGIË

Bekafor Classic/Collfort Onze tuinafsluiting, die geplaatst werd in de jaren ‘80 was aan vervanging toe.

Vermits ik nu met pensioen ben, koos ik ervoor om zelf een nieuwe afsluiting te plaatsen en mijn keuze viel op Betafence. Hiervoor contacteerde ik uw firma in september 2017 en in 2018 ging ik dan uiteindelijk aan de slag. Finaal hebben wij beslist jullie product “Bekafor classic” + Collfort te plaatsen. Bekafor Classic : De mooiste tuinmuur Bekafor Classic is al jaren veruit de populairste en meest toegepaste paneelafsluiting. Een terechte klassieker en een wereldwijde referentie op het gebied van prijs/kwaliteit, van stevigheid en van flexibiliteit. Het stevige rasterwerk is niet alleen een garantie voor een goed beschermde omgeving, maart zorgt ook voor een sluitend èn transparant geheel. Met Bekafor Classic krijg je een echt thuisgevoel !

De kenmerken en voordelen zijn de volgende : Veilig , duurzaam en is makkelijk te plaatsen, ook op een harde ondergrond. Extra stevig dankzij de horizontale versterkingen. Uitgerust met prikkels, als extra beveiliging tegen ongewenste indringers.. Een compleet systeem, met enkele en dubbele draaipoorten. Beschikbaar in de kleuren groen RAL 6005 en antracietgrijs BF7016M. Klimplanten slingeren zich spontaan om en rond de afrastering en creëren daardoor een natuurlijke groenwand en een angename vorm van privacy. En als je kiest voor meer privacy, zoals in dit geval hier, kan je de afsluiting of de poort naar wens invullen met houten Collfort latten. Bekafor Collfort, beschikbaar in 2 kleuren, nl wit Noors dennenhout en grijs Noors dennenhout.

Deze vullingen voegen een stijlvolle privacydimensie toe aan de afrastering. Het voornaamste doel van een gevulde afrastering is een bepaalde ruimte af te schermen tegen nieuwsgierige blikken. De latten hebben geen onderhoud nodig, zijn decoratief en snel een eenvoudig te installeren. De invulling kan aangebracht worden na het plaatsen van de Bekafor Classic afsluiting. Een beperkt aantal tools is vereist. Garantie op de Bekafor Collfortlatten. Tijdens de garantietermijn van 10 jaar vervangen we de latten die door parasieten (Basidiomycota) of insecten werden aangetast. De kosten die uit de vervanging voortvloeien, worden niet door de garantie gedekt. De garantie is geldig, als het hout niet beschadigd of bewerkt werd en als er gegalvaniseerde schroeven gebruikt werden. Valt niet onder de garantie: het bleek worden of verkleuren van de latten ; de directe of indirecte schade die veroorzaakt is door de wind. De garantie dekt de gratis vervanging van de defecte lamellen. Ze dekt geen directe of indirecte verliezen, noch enige eventuele gevolgschade.

Gerelateerde referenties

TOP