DRAAIPOORTEN ZENTURO SUPER
de moderne design poort

De Zenturo® Super draaipoort is de tuinpoort voor een stijlvolle toegang, in enkele uitvoering. De Zenturo kadervulling past perfect bij de Zenturo Classic en de Zenturo Super paneelafsluiting.

Troeven
- Design
- Stevig
- Combineerbaar met Zenturo en Zenturo Super paneelafrastering

NL - Flyer Zenturo Super Draaipoorten

Kleur:
Betafence guarantee 10 years pes

Technische informatie

Zenturo Super draaipoort

Het kader, de Zenturo-vulling en het palensysteem zijn uiterst stevig. Het kader bestaat uit een vierkante buis van 40 x 40 mm met een Zenturo Super paneel erop gelast. De Zenturo poort is voorzien van een design en veilig slot- en scharniersysteem: een klein, discreet, ingewerkt slot met veiligheidsverankering (alles roestvrij), veilige, esthetische krukken met geïntegreerde cylinder, een hoog kwalitatieve slotaanslag, uitgevoerd in een discreet design en zwarte-metallic gekleurde scharnieren, in een eigentijds design en in lijn met de krukken. Deze tuinpoort is bovendien perfect combineerbaar met de Zenturo Classic en de Zenturo Super paneelafrastering.

Poortvulling

De poortvulling bestaat uit een Zenturo Super draadpaneel, met maasafmetingen 100 x 50 / 50 x 50 mm en met dubbele, alternerende horizontale draden.

Bedekkingsprocédé en kleur

Bedekkingsprocédé 
Verzinkt en polyester geplastificeerd.

Kleur

  • Antraciet grijs BF 7016 M

Toebehoren

Zenturo Super draaipoorten bevatten 2 poortpalen diameter 60 mm (Bekaclippalen), met bijhorende beugels diameter 60 mm om de aansluitende Zenturo Classic of Zenturo Super panelen aan de poortpalen te bevestigen. De poorttoebehoren (slot / krukken / poortaanslag / scharnieren) zijn een compleet nieuw concept, welke diverse extra troeven biedt op vlak van kwaliteit, veiligheid en design. Alle toebehoren worden in de verpakking meegeleverd met de poort.

Muurbevestiging

Een hulpstuk is beschikbaar om de Zenturo Super draaipoort met een slotaanslag of met de scharnieren rechtstreeks aan een muur te bevestigen.

Breedte
mm (nominaal)
Hoogte
(mm)
Afstand tussen de 
poortpalen mm
Aantal beugels
diam. 60 mm
1000 950 1090 6
1000 1250 1090 6
1000 1550 1090 6
1000 1700 1090 8
1000 2000 1090 8

Laat je inspireren door Zenturo Super draaipoort toepassingen


TOP