GEVULDE WANDEN ZENTURO SUPER
stenen omheining

Zenturo® Super panelen, aan beide zijden bevestigd met specifieke bevestigingsklemmen tegen de rechthoekige Zenturo palen creëren een dubbele wand. Deze kan je naar believen invullen met keien, lavasteen, kokosschelpen ...

Troeven
- Functioneel & Esthetisch design
- Divers toepasbaar
- Onmiddellijke privacy
- Zeer grote stevigheid

NL - Flyer Zenturo Super NL - Flyer Stenen Zenturo Super Gevulde Wand

Beveiligingsindex:
Prijsindex:
Kleur:
Betafence guarantee 10 years pes

Technische informatie

Panelen

De Zenturo Super panelen zijn vlakke panelen met dubbele alternerende horizontale draden om een extra stevigheid te bieden. De panelen hebben een breedte van 2005 mm en zijn beschikbaar in hoogtes van 655 tot 2005 mm.

  • Maasgroottes: 100x50 en 50x50 mm
  • Horizontale draaddiameter: 5,00 mm
  • Verticale draaddiameter: 4,15 mm

Palen

De Zenturo paal is een rechthoekige buis met dwarsdoorsnede 120x40 mm en een wanddikte van 2mm.

Bedekkingsprocédé & kleur

Bedekkingsprocédé

De panelen zijn gefabriceerd uit verzinkt draad, een adhesielaag wordt voorzien voor een perfecte hechting met de polyester eindlaag (min.100 microns). 

Kleur

  • Metallic Antraciet Grijs BF 7016M

Paneelvullingen 

Het Zenturo Super paneel kan worden gepersonaliseerd met verschillende unieke en eigentijdse invullingen. Dit kan gaan van stenen, keien tot kokosschelpen. Vind meer inspiratie in de Zenturo Brochure. Met behulp van een Zenturo afdekpaneel, die bevestigd moet worden bovenaan de gevulde wand, kan het weghalen van de vulling worden tegen gegaan.

De vulling van de Zenturo Super wand moet:
- drukvast zijn, zodat deze minimaal kan bewegen en niet constant moet bijgevuld worden
- vorstvrij zijn

Betafence biedt 5 types stenen aan in zakken van 20 kg of in big bags voor het vullen van een Zenturo Super wand.  Levering in België en Luxemburg. de sacs.  Zie rubriek Stenen voor Zenturo Super voor meer informatie.

Toebehoren

  • Metalen spinklemmen, vuurverzinkt en polyester geplastificeerd, te bevestigen op de paal door middel van inox zeskant veiligheidsbouten M6 x 40 mm en inox rondsels M6.

Veiligheid

Bij het plaatsen van een Zenturo Super gevulde wand dienen specifieke veiligheidsinstructies te worden opgevolgd. 

De aansprakelijkheid van Betafence is beperkt tot de schade waarvoor en voor zover Betafence overeenkomstig dwingende wettelijke bepalingen aansprakelijk gesteld kan worden. Directe of indirecte schade (waaronder gevolgschade) en/of immateriële schade is/zijn uitgesloten. Betafence is niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan tijdens of ingevolge de installatie, noch voor enige schade door een niet-correcte of niet-volledige installatie. Deze producten zijn voorzien van een installatiehandleiding die ook terug te vinden is op www.betafence.be/nl/gevulde-wanden-zenturo-super en op www.betafence.nl/nl/gevulde-wanden-zenturo-super. Deze instructies dienen strikt gevolgd te worden. Indien u onvoldoende bekwaamheid zou hebben om dit zelf te installeren, wordt u geadviseerd beroep te doen op een professional. Het Zenturo Super systeem maakt deel uit van het Betafence EU garantiebeleid.

hoogte 
paneel
breedte 
paneel
lengte 
paal
spinklemmen
per paal
655 mm 2005 mm 1100 mm 2 x 3
955 mm 2005 mm 1500 mm 2 x 4
1255 mm 2005 mm 1700 mm 2 x 5
1555 mm 2005 mm 2000 mm 2 x 6
1705 mm* 2005 mm 2400 mm 2 x 6 (*2x7)
2005 mm* 2005 mm 2700 mm 2 x 7 (*2x8)

Opvulling Zenturo Super

De panelen met alternerende draden worden door middel van de spinklemmen aan de Zenturo paal aan beide zijden bevestigd en kunnen worden gevuld volgens eigen keuze met o.a.keien, stenen, kokosschelpen ... De Zenturo Super wanden kunnen ook gevuld worden met de stenen van uw keuze, voor een persoonlijk en uniek design van uw afrastering. Wij bieden 5 verschillende steensoorten aan, met verschillende kleuren en structuren, volledig naar uw smaak. 

Troeven
- Handige nieuwe verpakking (zakken van 20 kg): plaatsen gaat veel sneller en u bespaart er geld mee.
- De stenen kunnen geleverd worden tot op het terrein van het project.
- Zorgvuldig geselecteerde stenen van hoge kwaliteit, met de juiste afmetingen voor combinatie met Zenturo Super panelen.

Flyer Zenturo Super Stenen

De stenen van hoge kwaliteit werden zorgvuldig geselecteerd en bieden heel wat mogelijkheden voor een uniek design; mix-and-match voor uw persoonlijke privacy-oplossing. Hieronder kunt alvast twee soorten vinden (ontdek meer soorten in onze flyer):

Grafado Stenen voor Zenturo Super
    
 Grafrado Stenen   

 

 

 

 

Sillistone Stenen voor Zenturo Super
 
 Sillistone Stenen     

                   

Installatie Zenturo Super (paneel / gevulde wand)

Laat je inspireren door verschillende toepassingen van de Zenturo wand


TOP