Aanvraag tot service interventies

Heeft u hulp nodig na het kopen van een Betafence-product? Als u problemen ondervindt en contact wilt opnemen met onze klantenservice, vragen wij u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag tot service interventies

AANVRAGER

INSTALLATIE ADRES

INSTALLATEUR

TOESTELGEGEVENS

FACTURATIEGEGEVENS

UW VRAAG

NOTA

Indien de oorzaak niet te wijten is aan een fabricagefout, of één der boven vermelde inlichtingen onjuist is, zal er een factuur opgestuurd worden aan de verantwoordelijke van de aanvraag. Een niet nageleefde afspraak zal ook aangerekend worden. Onze tussenkomst moet beschouwd worden als klantenservice. De aanwezigheid van de installateur wordt dus ten zeerste op prijs gesteld. Betafence behoudt het recht om deze aanvraag door derden te laten uitvoeren.

GARANTIE

Gelieve de garantieperiode van uw toestel(len) op voorhand te bekijken. Voor meer info, raadpleeg hier de Betafence Belgium NV constructeursgarantie.

TARIEVEN

- Gebruikte wisselstukken

- Uurloon € 77,5 / u

- Verplaatsingskosten: € 62,5 / u (Incl. kilometervergoeding)

Voor kilometers en reistijden wordt het kantoor in Zwevegem als vertrekpunt beschouwd. Onze verkoopsvoorwaarden en de garantievoorwaarden van de fabrikant blijven geldig. 

BETALING

Contant of 30 dagen na factuurdatum indien reeds gedekt door de kredietverzekering.

BELANGRIJK

De gebruiker verbindt zich ertoe:

- Aan de uitvoerder, belast met operaties voorzien in het contract, alle faciliteiten te verlenen om toegang te verkrijgen gedurende de werkdagen en werkuren tot de installatie.

- dat tijdens de interventies van de uitvoerder de nodige controles en testen kunnen volbracht worden ongeacht de daartoe noodzakelijke tijd.

- Elke wijziging aan de installatie door Betafence te laten uitvoeren. 

- Betafence te verwittigen bij elk incident met betrekking tot de installatie.

Adres

Betafence Belgium NV
Blokkestraat 34B
8550 Zwevegem
België


TOP